Mikor toloncoljak ki Europából azokat az arabokat muszlimokat akik nem tudnak beilleszkedni? Europába nem valók
Nem fogtam Mohácsra, mert tudom, miért vagyunk itt, ahol vagyunk, csak azt mondtam el, miért utáljuk az Iszlámot jobban, mint más keresztény ország.
Már Mohács előtt is nagyon hosszú ideig védtük Európát az Iszlám ellen, de azután is hosszú idő telt el a velük való konfrontációval, amit csak osztrák segítséggel tudtunk megszüntetni, de ezzel kijelöltük további sorsunkat, lényegében meg lehet találni egészen a napjainkig az ok - okozat láncolatot, ezt mindenki tudja. Azért szoktuk Mohácsot említeni, mert az volt az utolsó, amikor Magyarország önálló hatalom volt és saját maga döntött a sorsáról.
Akkor még azt sem tudod mi történt Mohácsnál. Az igaz hogy a magyar sereg megsemmisült, de a törökök nem maradtak itt. Kivonultak az országból és csak 20 év múlva jöttek vissza. Csata előzménye hogy a magyarok megölték a török követett, ami ugye háborús ok. Egyszerűen a magyar vezetés rossz döntést hozott. Törökök Bécset akarták kiiktatni, nem Magyarországot megszállni. Belementek volna egy hűbéresi alkuba ahogy Erdély esetében.
Amúgy te komolyan azt hiszed az osztrákok segíteni jöttek? :) Maguknak akarták Magyarországot. Innentől pedig a következő 300 évben keresztények és ateisták több kárt okoztak Magyarországnak mint a muszlimok. A törökök 1700-től szövetségesek. Tehát aki még 2018-ban is Mohácsozik annak fogalma sincs a történelemről + saját hibáira keres szánalmas kifogást.
A szánalmas nem én vagyok, visszautasítom a stílusod!
Mellesleg senki nem kíváncsi az otromba Iszlám propagandádra Magyarországon, felesleges az erőlködésed.
"Aki egy 500 évvel korábbi eseményre hivatkozik és jelöli meg mint probléma forrás, mindezt úgy hogy nincs is tisztában a történelemmel az szánalmas."
Tisztában vagyok a történelemmel, de úgy látom, te nem.
Ha török vagy, akkor mondjuk érthető, ha magyar a származásod, akkor hazaáruló vagy!
Hazánk évszázadokon keresztül folytatott élethalál harcot az Oszmán birodalommal, az Iszlámmal és ennek tanulsága nem múlhat el soha.
Magyar keresztényt ugyan át nem térítesz, de engem sem, aki nem hiszek abban, hogy létezik valamilyen Isten, nekem meg bőven elég, hogy hazánkban is elég sok a valláskárosult, de becsületükre legyen mondva, nem akarják megszabni, hogy miképpen éljek, nem kényszerítik rám, vagy ránk ateistákra az akaratukat.
"Ha török vagy, akkor mondjuk érthető, ha magyar a származásod, akkor hazaáruló vagy!"
Muszlim vagyok de nem hazaáruló. Ahogy mondtam a törököket nem Magyarország érdekelte hanem Bécs. Őket akarták kiiktatni. Az akkor magyar vezetést csak kihasználták. Erdély aranykorát tudod mikor volt? Mikor kiegyeztek a törökökkel? És mikor szűnt meg létezni? Mikor az osztrákoké lett. Korábban azt írtad hogy szerinted az osztrákok segíteni jöttek a magyaroknak :))) Ez vicc kategória. Aki ilyet állít, halvány lila gőze sincs miről beszél. Pedig ti ateisták mindig arra hivatkoztok, az eszeteket használjátok, de nálad ez nyomokban sem látszik. Ha a törökök rá akarták volna kényszeríteni az iszlámot a magyarokra akkor, megtették volna 150 év alatt. De nem nem ez történt mivel az erőszakos vallásterjesztés ellentétes az iszlámmal. Ellenben a katolikus keresztények szorgalmasan üldözték és gyilkolták a reformátusokat és másokat. Javaslom tanulj mielőtt idejössz okoskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!