Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Melyek a leglepusztultabb,...

Melyek a leglepusztultabb, legreménytelenebb európai országok?

Figyelt kérdés

Mely országokban nagy a szegénység?

Hol van a leginkább kilátástalan jövő?

Mely országok hanyatlanak leginkább?

Hol fog romlani a következő években az életszínvonal?

2018. máj. 19. 17:11
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
46%

Azért reménytelen ez az ország, mert szélsőséges.

A Nyugat pedig messze nem hanyatlik.

Csak a filmiparban, még az év felénél se tartunk, de a Bosszúállók már a valaha volt 4. legtöbbet keresett film.

A Nasa az űrkutatásaival ismét új kapukat nyitott ki.

A víztárolásnak és a műanyag szemetek felhasználásának is formái lettek.

Jóval kevesebb szemét, nyugati kutatóknak köszönhetjük azt is, hogy már akár az észak sark csúcsán is tudunk friss paradicsomot termeszteni.

A Nyugat fejlődik, a Kelet pedig mocskolódik, pedig a globális világban inkább nyitnia kéne, mert a Nyugat támogatná a Keletet is a felzárkózásban, itt fejlett életünk lehetne ha a szélsőséges politikai irányítok helyén tudatos emberek állnának.

Helyette megy ez az óvodás szintű jajj így a liberálisok meg úgy szintű vállalhatatlan, csimpánzokhoz sem méltó sárdobálás.

2018. máj. 19. 17:47
 12/28 anonim ***** válasza:
40%
Senki nem mondta, hogy az USA hanyatlik. De hogy pl. a svédországi életminőség már nem az, mint mondjuk 30 éve, azzal mindenki tisztában van, aki nem szemellenzős.
2018. máj. 19. 17:50
 13/28 anonim ***** válasza:
66%

Én svéd származású vagyok, sok rokonom ott él kint.

Amit az M1 közvetít nagyrészt hazugság.

Problémák vannak, melyeket próbálunk megoldani.

Ennyi, nincs szüksége Svédországnak a felesleges feszültségre, ott ahol épp is van elég.

Nem hanyatlunk, átmeneti problémákkal küzdünk, de az ország még ennek ellenére is fejlődik.

Svédországban nincsenek fűtetlen iskolák és éhező gyerekek!

2018. máj. 19. 17:58
 14/28 anonim ***** válasza:
24%

S mi a hanyatlás definiciója?

Ez emberenként változhat.

Itt, úgy vettem észre eddigi életem során, hogy a sikert, a fejlődést az egyéni javak halmozásában látják egyesek.

A hirtelen politikai siker érdekében beáldozzák a gyalogost, majd mattot adnak önmaguknak azáltal, hogy a választási pénzből vett harangokról kiderül, hogy nem halászhajók, s így teszem azt adott térség halászati falvai sem virágoznak fel.

Svédországban a fejlett minőség azzal egyenlő, hogy gondolatilag fejlődnek a fiatalok.

Már nincs szükségük autóra, sokkal inkább egészséges élelmiszerekre, mert tudják a tömegközlekedést választani és megértik, hogy a természetes élelmiszerhez szükség van arra, hogy ne szennyezzük a környezetet.

Ez nem romlás, szolidaritás amit a jövőért kell elvállalni, áldozat azért, hogy az emberek újra harmóniára leljenek, mert a rohamos, ipari, szovjet minta működésképtelen.

Ezen a téren az USA is változott s ezt az irányt Donald Trump se tudja szerencsére már megváltoztatni.

A szénbányák kora lejárt, az alternatív megoldások jelentik a kulcsot.

2018. máj. 19. 18:11
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Albánia

Bosznia-Hercegovina

Koszovó

Moldova

Ukrajna

Ukrajna helyzete a legkilátástalanabb, hiszen itt nemcsak az autoriter rendszerrel kell megküzdeni, hanem még háború is van.

2018. máj. 19. 18:12
 16/28 anonim ***** válasza:
91%

A legelmaradottabbak, legreménytelenebbek: Moldova, Dnyeszter Menti Köztársaság, Donyecki- és Luhanszki Népköztársaság, Ukrajna, Bosznia-Hercegovina, Koszovó, Örményország, Grúzia, Macedónia.

Ezekhez képest Bulgária, Szerbia, Románia, Oroszország, Magyarország, Szlovákia még viszonylag jó helyzetben van.

2018. máj. 19. 18:23
 17/28 anonim ***** válasza:
68%
Az utolsó két választ hasznosnak tituláltam. A magyarozós "értelmiségieket" meg az ominózus válaszokban említett országokba kellene költöztetni a nyekergés helyett. (Vagy ha hallgattatok volna akkor nem most röhögnénk rajtatok.)
2018. máj. 19. 19:08
 18/28 anonim ***** válasza:
24%

" Én svéd származású vagyok, sok rokonom ott él kint."

A jól ismert "sok rokonom él ott" című szöveg. Máskor a fedősztoridat ne ezzel a dumával kezdjed! :P

Szerintem pár elvakulton kívül nem hiszik ezt, csak a magadfajta belemagyarázza ezt, de azért kár áltatnotok magatokat, hogy majd a jövőben nem lesznek problémák a nagy számú migrációból. (Keleten meg mások okoznak fejtörést még.)

2018. máj. 19. 19:12
 19/28 anonim ***** válasza:
72%
#18: Mert te az M1-ről, az origoról, meg a 888-ról jobban tudod majd, ugye?
2018. máj. 19. 19:30
 20/28 anonim ***** válasza:
13%

" #18: Mert te az M1-ről, az origoról, meg a 888-ról jobban tudod majd, ugye?"

Te inkább olvasgasd a 444, meg a 24/hú, és az index nevezetű oldalaidat! Ott megírják nektek, hogy Berlin, Párizs, Nizza is mind fidesz-propaganda, és különben ezek a magyaroknál is képzettebb orvosok, mérnökök, informatikusok. :)

2018. máj. 19. 21:00
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!