Melyek a leglepusztultabb, legreménytelenebb európai országok?
Mely országokban nagy a szegénység?
Hol van a leginkább kilátástalan jövő?
Mely országok hanyatlanak leginkább?
Hol fog romlani a következő években az életszínvonal?
Legnagyobb a szegénység a Balkánon. (Albánia, Koszovó, Macedónia stb)
Legrosszabb a demogfáfiai jövőkép Bulgáriában.
Viszont hanyatlás (életminőségben) leginkább a nyugat-európai iszlamizálódó régiókban várható.
Hármasnál a pont.
Első kettőn látszik, hogy egy korlátolt idióta, falutáblán kívül nem jártak.
1. kérdés: Balkán, Moldova, Ukrajna, Fehéroroszo.
2. Kérdés: A fenti országokban
3. kérdés: Cigánylakta területeken, no-go zónákban
4. kérdés: Itt, mivel sokkal kevesebb Eu-s forrást tudunk majd lehívni (esetleg Bulgária, Románia)
"Viszont hanyatlás (életminőségben) leginkább a nyugat-európai iszlamizálódó régiókban várható."
Hány éve is mondogatják, hogy hanyatlik a nyugat, 50-60? Hány év múlva fog tényleg bekövetkezni?
4es, tévedsz:-)Csak én nem vagyok narancsdiétán, nem viselem a választásokon kiosztott szemellenzőt, és látom mi folyik körülöttem.
Mikor sok kisgyerek csak az óvodában-iskolában tud enni, mikor a munkahelyet a három hónapos közmunka jelenti havi 30 ezerért, mikor a gyerek osztálykirándulását azért kell lefújni, mert az osztálya 40%-a képtelen befizetni a havi 500 forintos osztálypénzt mert kell ételre, mikor az ember simán meghal mire a kórházi várólistán sorra kerül, mikor az ember fejére omlik a kórházban a vakolat és nincs meleg víz, senki ne mondja nekem hogy milyen jó Magyarországon élni, meg hogy dübörög a gazdaság.
"Mikor sok kisgyerek csak az óvodában-iskolában tud enni, mikor a munkahelyet a három hónapos közmunka jelenti havi 30 ezerért, mikor a gyerek osztálykirándulását azért"
El kell menni dolgozni, nem segélyen kell tengődni.
Nagyon unalmas már, hogy azért sírtok, mert nem lehet segélyből megélni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!