Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Vissza mehetek még egyszer az...

Vissza mehetek még egyszer az eletembe kanadaba?

Figyelt kérdés

En kint eltem tobb kint 2 evet.

Menekultkent mentem ki es elnutasitottak de fellebeztem mindig igy huzodott el a kint letem ilyen sokaig. Aaztan mar a legutolso fellebezest is megorobaltam de azt is elutasitottak. Es ki adtak a jegyemet hogy haza kell jonnom. De nem jottem haza sok okom volt ra hisz ithon nem volt senkim . Aztan mar bujkaltam korubelul fel evet. De aztan minden csaladtagom haza akart jonni ezert meg fogtam es le jelentkeztem hogy enis haza akarok menni. Le csuktak 3 hetre az emigracios bortonbe aztan 3 het utan ki adtak a jegyem es haza jottem .szoval valaha vissza mehetek mivel en minden fellebezest be adtam amit csak lehetett es bujkaltam is plusz bortonbe is voltam.

A valaszokat elore is koszonom

2018. máj. 3. 09:19
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Haha. Hat ertem. Koszi mindenkinek.

De meg annyit hozza fuznek hogy mindenki aki itt kommentelt es irkalta a kotekedos szavakat es mondatokat szerintem mind kivetel nelkul irogy arra aki kanadaban el es havi 200 ezret kap ugy hogy a kis ujjat sem kell mozditania. Aki pedig dolgozik is mellette annak meg tobb van. Es egy hyonyoru orszagba elhet. Ami magyarorszag soha nem lesz! Irogyek a kanadai magyarokra es azert is mert itt magyaroszagon szaros havi 100 ezerért 12 oraznak es egy heten egy szabadnapuk van es meg kajara se eleg a penz mert a hazat is ki kell valamibol fizetni kedves magyaroszag! Kanadaban viszont amikor en dolgoztam etteremben 12 orat hetente kaptam 100 ezret :) szoval en egy honapba 400 ezret kaptam. Azert van kulombseg. Valaszolva a kerdesetekre nem ugy mint ti hogy amit kerdeztem arra senki nem valaszolt en ellenben veletek valaszolok . Ez a valaszom a havi 400 ezer. Abbol lehet tervezni es elni. De havi 100 ezerbol nem lehet. De van ezer orszag a vilagon voltam nemetbe is es oda csak dolgozni vittek ki havi 360 ezer :) szoval nyugodtan ezt a kerdest inkabb magatoknak tegyetek fel hogy minek vagytok itt magyarorszagon ne nekem azt hogy minek megyek kulfoldre na pá

2018. máj. 7. 17:01
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te simán elmebeteg vagy!...ezért is dobnak ki Kanadából:)

A kutya nem kérdezte, hogy miért akarsz Kanadába menni, hanem azt, hogy mit mesélgettél, milyen fajta üldöztetésben van részed Magyarországon?

Erre nem sikerül válaszolnod!

ÉS!

Én a többiek nevében nem nyilatkozhatok, de ÉN veled ellentétben akkor megyek és mehetek Kanadába, amikor akarok!

A családom anyai fele 1956 óta ott él, most már a 4-ik generáció is, olyan anyagi körülmények között, amiről te még csak álmodni sem mersz. Összességében legalább 8-10 év, amit már eddig ott töltöttem és idén is megyek, ellentétben veled, mert én nem vagyok kitiltva, mint te!

Igaz, az én számból ott sem folyik a trágyalé a hazámra és ez nagyrészt szimpatikus a kanadaiaknak.

Neked is kevesebbet kellett volna pofáznod Magyarországra - mert Kanadában sem hülyék élnek és bírálják el a kérvényeket, pontosan ismerik a helyzetet - akkor talán még maradhattál is volna, de a hazudozásból, cigánykodásból nem kérnek!

Állítólag nem vagy cigány, de minden esetre úgy viselkedtél és Kanada az ilyeneket kiveti magából!

Csak azt sajnálom, hogy hozzánk zsuppoltak vissza és itt rontod a levegőt!

Ja és még annyit:

Én azért nem megyek, mert ez a hazám és 2x annyi a jövedelmem itthon, mint amennyit te lúdtalpas pincérként ott összehajbókolhatnál!

Na, Isten áldjon!

2018. máj. 7. 17:34
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

"irogy arra aki kanadaban el es havi 200 ezret kap ugy hogy a kis ujjat sem kell mozditania."

Kemény vagy - tough guy - gondolom angolul sem tudsz, élősködsz a nyakukon.

"Aki pedig dolgozik is mellette annak meg tobb van. Es egy hyonyoru orszagba elhet. Ami magyarorszag soha nem lesz!"

Persze, a bivaly.asznádi sor, nem Monte Carlo.

"Irogyek a kanadai magyarokra es azert is mert itt magyaroszagon szaros havi 100 ezerért 12 oraznak es egy heten egy szabadnapuk van es meg kajara se eleg a penz mert a hazat"

Feleségem HETI 100 - at kap. Nettó.

"szoval en egy honapba 400 ezret kaptam"

HónapbaN. 400 ott lószar.

"Azert van kulombseg."

Különbség.

"Ez a valaszom a havi 400 ezer"

Jobb szakember - melós - lassan itthon is megkapja, te nagy világfi.

"Abbol lehet tervezni es elni"

Kanadában abból lószart sem lehet. Abból nem mész át Floridába nyaralni, ne félj.

"De havi 100 ezerbol nem lehet. De van ezer orszag a vilagon voltam nemetbe is es oda csak dolgozni vittek ki havi 360 ezer"

360 ezer? Az ott semmi, A felébe kerül egy albérlet havonta.

Aki ilyen lúzer, az Kanadában sem viszi semmire. De hát írod id, hogy elutasítottak.

Good Luck, asshole.

2018. máj. 7. 19:02
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Legalább ne cigóul írnál, ha már azt hazudtad be te nem vagy cigány.

Éltem cigányok között nagyon sokáig, nem a helyesírásod, hanem a fogalmazásod miatt buktál le.

Meg ne égesd le magadat tesó. Havi 1146 Euro nem éppen számít jónak Németországban. Mosogatói fizetéstől több, de kint áruházakba a pénztárosok többet megszoktak keresni.

De ez is hazugság, mivel élősködő cigó vagy, így te baromira nem voltál kint Németországban dolgozni.

Valószínűleg ráírtad a lapra, hogy itthon a rásszistá mágyárok megákárnak ölni és rohantál ki Kanadába most meg sír a szád, hogy nem kapsz annyi segílyt.

2018. máj. 9. 08:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!