Van esélyem megkapni Kanadába a letelepedést, ha a barátom ott él?
"nem romák, csak miskolciak" :DD
Én a gimit mindenképp elvégezném, ha van rá lehetőség, akkor akár Kanadában (bár valószínűleg baromi sok papírmunka, meg osztályozóvizsga).
Én magam nemet mondanék, mivel nekem annyit nem ér egy kis plusz kereset, hogy hátrahagyjam a hazám, a barátaim és a családom. A másik meg az, hogy nem tudom mióta vagytok együtt, de az is lehet, hogy 2 hónap múlva már szakítanátok. Ha mindenképp ki akarsz menni, akkor később is kitudsz, amikor már van rendes iskolai végzettséged/szakmád.
De ezt neked kell eldönteni.
>> mert csak 3 hónapig adnák meg nekem is...
Itt valami átvágás van. Mit adtak meg neked is ? A bevándorló leendő menyasszonyának "hitelbe" adnak letelepedési engedélyt ? Nehogy kupleráj legyen belőle. Nem te lennél az első, akit ígérgetéssel visznek ki, aztán elveszik az útlevelét, stb. Szerintem mégiscsak romák ők...
Megnézném a papírokat,amikre hivatkoznak.Szerencsére megértenéd,és akkor megtudhatnád,hogy miről is beszélnek.
Ha nem vagy nagykorú,akkor még a szüleid hozzájárulása is biztos kell.
Furcsállom a menedékjogot is,hiszen lett volna jogorvoslati lehetőség.
Ha nekik ott minden rendben van,vissza tud jönni érted a barátod akármikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!