Vissza mehetek még egyszer az eletembe kanadaba?
En kint eltem tobb kint 2 evet.
Menekultkent mentem ki es elnutasitottak de fellebeztem mindig igy huzodott el a kint letem ilyen sokaig. Aaztan mar a legutolso fellebezest is megorobaltam de azt is elutasitottak. Es ki adtak a jegyemet hogy haza kell jonnom. De nem jottem haza sok okom volt ra hisz ithon nem volt senkim . Aztan mar bujkaltam korubelul fel evet. De aztan minden csaladtagom haza akart jonni ezert meg fogtam es le jelentkeztem hogy enis haza akarok menni. Le csuktak 3 hetre az emigracios bortonbe aztan 3 het utan ki adtak a jegyem es haza jottem .szoval valaha vissza mehetek mivel en minden fellebezest be adtam amit csak lehetett es bujkaltam is plusz bortonbe is voltam.
A valaszokat elore is koszonom
Franciaországgal és Kanadával ezt már eljátszották a magyarországi cigányok, hogy üldöztetés címén menekültstátuszt kértek. Mindkét ország ezt be is szopta, a franciák még támadtak is minket a "szegény, üldözött cigányok" miatt. Kinyalták a feneküket, tejben vajban fürösztötték őket, lakást és munkát adtak nekik.
Na, ez utóbbi volt a baj, mert dolgozni azt nem akartak!
Élték (volna) tovább a Magyarországon jól bevált életüket, csakhogy a franciák nem voltak ilyen türelmesek, ahogy Kanadának is elszakadt a cérna, amikor rájöttek, hogy mifélék és csak bűnözni és ingyen élni akarnak.
Ezért vissza is lettek zsuppolva, ahol azzal kezdték, hogy lakást követeltek.
Gondolom te is ilyen figura lehetsz, tehát ne reménykedj!
De mivel itthon sincs rád szükség, szerintem menj Merkel mamához, mesélgess, hogy pakisztáni vagy afgán vagy, papírjaid nincsenek, a keblére fog ölelni, még dolgoznod sem kell, mert eltartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!