Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Vissza mehetek még egyszer az...

Vissza mehetek még egyszer az eletembe kanadaba?

Figyelt kérdés

En kint eltem tobb kint 2 evet.

Menekultkent mentem ki es elnutasitottak de fellebeztem mindig igy huzodott el a kint letem ilyen sokaig. Aaztan mar a legutolso fellebezest is megorobaltam de azt is elutasitottak. Es ki adtak a jegyemet hogy haza kell jonnom. De nem jottem haza sok okom volt ra hisz ithon nem volt senkim . Aztan mar bujkaltam korubelul fel evet. De aztan minden csaladtagom haza akart jonni ezert meg fogtam es le jelentkeztem hogy enis haza akarok menni. Le csuktak 3 hetre az emigracios bortonbe aztan 3 het utan ki adtak a jegyem es haza jottem .szoval valaha vissza mehetek mivel en minden fellebezest be adtam amit csak lehetett es bujkaltam is plusz bortonbe is voltam.

A valaszokat elore is koszonom

2018. máj. 3. 09:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%

Azért már nem teljesen így van. Egyre több embernek fogadják el akik a politikai helyzetre hivatkoznak.

2018. máj. 3. 12:24
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
És mi késztetett hanyatt - homlok menekülésre?
2018. máj. 3. 12:46
 13/24 anonim ***** válasza:

Ráadásul családostól!:)

"...minden csaladtagom haza akart jonni ezert meg fogtam es le jelentkeztem hogy enis haza akarok menni."

2018. máj. 3. 12:49
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
11: Még mindig él az a tanulmány, amire hivatkozva nem fogadnak el a cigóktól semmilyen politikai menekült kérelmet, kiismerték ők is már, hogy miként trükköznek, nem hiába plakátoltatta tele Miskolcot Kanada meg nem hiába rakta ki az egyik miskolci cigótelep közelében lévő hirdetőtáblára mivel jár, ha valaki jogtalanul ad be politikai menekültkérelmet.
2018. máj. 3. 13:12
 15/24 A kérdező kommentje:

hat durva amiket irtok

Azzal kezdenem hogy nem vagyok cigany ..

Aztan azzal fojtatnam hogy magyarokkal is találkoztam kint közvetlenül a tolmácsom és az ügyvédem asszisztense is magyar volt és menekültként jöttek ki .. szoval a legkönnyebb dolog ciganyozni persze elhiszem de nem mindig okos dolog mivel magyar cigany egyaránt van kint bőven a főnököm is magyar és 30 éve kint el menekültként étterme van és sorolhatnám . A következő pedig az hogy annak aki írta hogy CSALADOSTOL stb.. annyit hogy a CSALÁD pontosan 2 személyt talár .. :) anyukám és az öcsém. Kosz a semmit tisztelet a kivétel.

2018. máj. 3. 23:31
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor meg mégis mire föl voltál "menekült"?
2018. máj. 3. 23:45
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
De arról azért lelebbenthetnéd a fátylat - hogy szemünket ne feddje hályog - hogy mi elől kényszerültél elmenekülni szülőhazádból a távoli Kanada menedékébe?
2018. máj. 4. 08:01
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

17.

"Ne fedje" - még képesek és belekötnek.

2018. máj. 4. 08:06
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Igen, akkor én is megkérdezem!

Milyen címen voltál itthon "üldöztetve", hogy "menekült" lehessél Kanadában?

2018. máj. 4. 08:43
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Pontosítsunk, te nem éltél kint, hanem élősködtél.
2018. máj. 4. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!