Miért kell folyton felemlegetni Orbán magasságát?
Figyelt kérdés
Nem védeni akarom mert én is a csillagban látnám már de nem szemétség az embert olyan miatt bántani amiről egyáltalán nem tehet? Ráadásul ha jól tudom olyan 174 centi körül van ami már nem olyan alacsony. Mikor fejezik már be? Van ezer más dolog amiről tehet és ami miatt lehet rá mutogatni.2018. febr. 9. 17:53
11/13 anonim válasza:
Vona Gábor is 175 cm körül van, mégsem hallottam hogy szidnák a magassága miatt, ez roppant érdekes.
12/13 anonim válasza:
174 cm átlagos magasság.Amúgy meg irigyek,sehol sincsenek hozzá képest.
13/13 anonim válasza:
Ez a roh.adt tacskó hol lenne már 174 centi? Egy kertitörpe, jó lesz az 164 nek is, erős jóindulattal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!