Miért kell folyton felemlegetni Orbán magasságát?
Figyelt kérdés
Nem védeni akarom mert én is a csillagban látnám már de nem szemétség az embert olyan miatt bántani amiről egyáltalán nem tehet? Ráadásul ha jól tudom olyan 174 centi körül van ami már nem olyan alacsony. Mikor fejezik már be? Van ezer más dolog amiről tehet és ami miatt lehet rá mutogatni.2018. febr. 9. 17:53
1/13 anonim válasza:
Szerintem is inkább a mélységét kellene.
3/13 anonim válasza:
Az emberek félnek. Kár lenne tagadni, hogy a világ bizonyos kategóriába sorolható vezetői mind picik voltak akik emiatt kompenzáltak kegyetlenséggel, elnyomással. Napóleon, Hitler, Putyin, Polpot, Kimdilzsongössszes, stb.
4/13 anonim válasza:
Igen, ez is a diktátorok egyik jellemzője szokott lenni általában, talán itt keresendő az összefüggés. Abban viszont egyetértünk, hogy ezer más, értelmesebb dolog miatt lehet szidni azt a kertitörpét.:)
5/13 anonim válasza:
kisstílű szarrágóság miatt foglalkoznak ilyesmivel egyesek
- ugorjunk
6/13 Pro Patria válasza:
Nem sokkal korábban volt erről kérdés, ott is belinkeltem ezt a képet, ez a testmagasságot/alacsonyságot érintő kérdés nem bír valós alappal:
7/13 anonim válasza:
Ez a kép éppen alátámasztja az elméletet, az alacsony emberek feszülnek a hatalmi pozíciókért, aminek tipikus példája a politikusi. Köztük aztán vannak a továbbiakban még kifejezett kegyetlen vonásokkal megáldott példányok is akikből aztán lesznek a vadak, akiket később szégyenként, beteg emberekként emleget a történelem. Vajon O.V.-ra hogy emlékezünk 100 év múlva?
8/13 anonim válasza:
Ott csesztetjük, ahol tudjuk. Deal with it. Ez a mindenhatóság ára.
9/13 anonim válasza:
Én még nem olvastam sehol, hogy Orbán Viktor alacsony. O.o
10/13 anonim válasza:
A legenda miatt: kis ember nagy bottal jár.
Egyszerűen nehezen emésztik meg a vezérük nem csak a világpolitikában sikeres, hanem fizikai adottságai sem törpülnek el, kimagaslóak.
Ez a magyar virtus. Legyünk büszkék, és nem féljünk tehetségüket,kreativitásunkat megmutatni a világnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!