Miért utálják ezért Orbánt?
Szerintem inkább megköszönni kéne neki hogy még van magyarország....
Ha az Lmp-n múlott volna simán már fekete magyarok lennénk..kerítés bontás,migrànsok beengedése..stb...
Orbán tárgyal folyamatosan a külföldi orszàgok min.elnökeicel hogy minél több szövetségese legyen "brüsszellel" szemben....
Hálás vagyok a Viktátornak, hogy van még Magyarország, igazad van. Már annak is örülhetünk, hogy nem rókázta szét az egészet.
Ha újabb 4 év regnálás után megteszi, akkor írd ki újra majd a kérdésedet. Én majd visszakérdezek: miért kéne ezért szeretni Orbánt?
Csinált valami pozitívat? - NEM.
Csinált valami negatívat? - Csak azt csinál. A levegőt sem veszi, hanem lopja.
Ezek után miért is kéne szeretnünk őt? Oké, kerítés meg "migrácsok" kipipálva, mondj valami meggyőzőbbet.
"Amiket itt leírtatok ,szerintem 99%- hogy nem mernétek a szemébe mondani:D"
Kérdezőkém, nem is tudom, melyikünk nem meri a gorillái nélkül az orrát se kidugni a Parlamentből...én vagy ő... :DDDDDDDDDDDDDDD
Na melyikünk a gyávább? :DDDDDDDDDDDDDDDD
hogy miért utálják?
kérdezd meg az a közel félmillió embert aki nyomorog, kenyérre nem futja neki
vagy azt a munkást, akinek most kötelező 400 óra túlórát lenyomni, különben kivágják a francba
vagy azokat az orvosokat, ápolókat, akiket páros lábbal rúgtak ki "újraszervezés" címén, a kórházakat meg bezárták
hálás köszönet, hogy még van Magyarország, úgy-ahogy
tökre örülök neki, hogy egy komplett nemzetet MÉG nem sikerült lezüllesztenie Szomália szintjére
igazad van, hálásnak kéne lennünk!
"Már ezerszer leírtam korábban, ez itt a gyakori! Ne várj fidesz-barát válaszokat."
hát kisapám, ez nem fidesznyalonc gyülekezőhely, szokjál hozzá hogy a hozzád hasonló agyatlan butabirkákon kívül már mindenkinek elege van a Fideszből
kaptad helyből a mínuszt
az EU-n mulik hogy van egyaltalan meg Magyarorszag, a felcsuti csungohasud ugyanis mindent elkovet hogy ne legyen...
a fantasztikus virusellenes intezkedesei be is vertek az utolso szoget a koporsoba sikeresen
remelem te voltal az elso akit paros labbal rugtak ki a munkahelyerol, kerdezo
nosza, hajbokolj a felcsuti torped elott, le is cidazhatod!
#5 hat szar ugy, hogy senki nem all ki mellettetek, igaz-e?
#17 azert mert a felcsuti torpe mar csak presztizsbol is ragaszkodik a keriteshez, tudja hogy semmit nem er, de a beismeres megalazo lenne
#19 kerdezokem, mert te talan oda mernel menni az ellezekhez frocsogni? ja, hogy nem, csak a pofad jar, szanalmas orbanista fereg
kerdezot miert nem lehet lepontozni? most ranyomnek ugy par (ezer) piros kezet!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!