Egyik sem akar idejönni. Úgy húznának el ebből a putriból, mint annak a rendje.
2018. jan. 17. 11:01
22/33 anonim válasza:
Az EU kötelező jelleggel telepíti be ide.
2018. jan. 17. 11:06
23/33 anonim válasza:
Az IPHONE-t is sokan utálják. A Windows Nokia telefont is sokan utálják. Az túlzás, hogy "mert ez a divat"
Ezek tények.
Az erő legyen veletek.
2018. jan. 17. 11:26
24/33 A kérdező kommentje:
#20-as
Teljes mértékbe eggyet értek veled,úgy látszik hogy csak te szeretnéd a migránsok megállítását:D
A többi válaszoló szerint nem maeadnának itt...de van egy törvény ami azt mondja ki hogy ha a migránsok elhaggyák a nekik szánt országot akkor megvonják tőlük a támogatást....
2018. jan. 17. 16:30
25/33 anonim válasza:
Ehhez képest az 1300 (vagy mennyiből) amit titokban engedtek be már nincs itt a durván 70-80%-a. Mellesleg honnan veszed ezt a baromságot? Az EU-s alapelv kimondja, hogy nem veheted el a szabad mozgáshoz való jogukat. Magyarul oda mennek gyakorlatilag ahová akarnak. Csak úgy megsúgom amúgy: Az ellenzék sem akar migránsokat. Őket az zavarja, hogy a kormány ezzel a baromsággal hülyíti a népet miközben EU milliárdok mennek el Choo-choo train-re meg a gázszerelő vagyonának gyarapítására... Ami valamiért a Fideszesek szerint teljesen normális. Miközben lassan orvos, tanár és ápolónő sem marad, egy általános iskolában lévő diáknak meg napi 7-9 órája van, heti 8 tesi, 9 rovásírás, 30 hittan. Mindeközben egy nyugati kölyök minimum angolul folyékonyan beszél és még programozást is tanul.. ingyen az egyetemen. Sőt.. Dániában még a kormány támogat is havi 200.000 forint körüli összeggel. Nálunk meg? DiákHITEL (kezd jól a nagybetűs életet) meg röghöz kötés..
2018. jan. 17. 18:05
26/33 anonim válasza:
Kérdező, beakadt a lemez nálad? Kerítés, kerítés, kerítés. Szerinted a kúrmánynak ennyi a dolga, hogy egy nyamvadt kerítést pesztráljon? Hogy az ország többi 99%-a rohad szana-széjjel, az ugye bagatell...
2018. jan. 17. 18:14
27/33 A kérdező kommentje:
Szerintem azért próbáljuk meg tolerálni magunkat....én csak feltettem egy kérdést ami azt fogalmazza meg hogy Orbán vagy a többi párt tett le eddig az asztalra...bevallom a Jobbik is egy nagyon jó és befolyásos párt de őket nem nagyon válasszák meg...én is sokáig Vona "fan" voltam kivel ők mindennel "hülyítették" a magyar népet (bérunio) de ezekből semmi se lett,az LMP csak a migriket akarja beengedni ,igaz hogy az a 1300 migráns nem sok de ne sokára érkezik egy nagyobb migri hullám ami adatok szerint 60 millio fő....és azokat ki fogadja be?:Da németek lenyultak minden képzett és használhatókat..de a többik a kelet és balkáni országokra sózzák...és ha eu bekövetkezik akkor aki eddig szerette a migriket az akkorra kétkézzel folytaná őket:))
2018. jan. 17. 18:34
28/33 anonim válasza:
A németek már azt is megbánták, hogy azt az 1 milliót beengedték.. Szerinted mosolyogva megtennék ugyan ezt akkor 60 millióval? Simán lezárnák az Unió összes létező határait.. Azért ennyire a nagy Nyugat se liberális meg hülye..
2018. jan. 17. 18:40
29/33 A kérdező kommentje:
És ha azt a 60 millió migráns a határokon túl tartják,akkor törökország nagy nyomás alá kerül?
2018. jan. 17. 18:48
30/33 anonim válasza:
Félreérted.. 60 millió embert egész egyszerűen a legtöbb (gyakorlatilag az összes) ország nem képes befogadni, ellátni és még valamilyen formában az adataikat felvenni. Lehetetlen.. ezzel az 1 millióval is sok probléma volt (most nem pont a viselkedésükre értem, hanem arra, hogy az adataikat felvigyék a rendszerbe, utánuk járjanak, hogy kik is ők valójában stb..) ha 60 millió ember valóban elindul (esélyes, de nem Soros miatt, hanem inkább a Globális felmelegedés és a marha nagy szárazság miatt lesz. Ma volt a hírekben, hogy fokvárosban 3 hónap múlva akár el is fogyhat a víz) akkor egész egyszerűen abból háború lesz. Ennyi emberrel az egész Unió sem tud mit kezdeni, nemhogy Törökország.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!