Miért utálják, már-már gyűlölik az MSZP-sek és a belőlük kiszakadtak Orbánt és a Fideszt?
ma 19:47
Mondd már meg, mit "próbál megtenni" az ország érdekében?
Megfenyegetni a tanárokat, vagy hogy minden hónapban hallod, hogy stadiont adtak át hazánkban?
Itt van mondjuk a földárverés UTOLSÓ fordulója...
Nem fogod kitalálni, ki lesz harmadjára a győztes!
MÉSZÁROS LŐRINC!!!
Szerintem meg azok alapból nem szeretik orbánt és politikáját,akik ellenzéki pártokra voksoltak.Legalábbis én ezt veszem észre az ismerősök és szomszédaim körében.Teljesen mindegy,hogy az illető LMP-s,vagy Jobbikos,vagy MSZP-s.Nem bírják alapból a fidesz rossz kormányzását.
Mellesleg a Fidesz szavazók egy részére jellemző az,hogy ha valaki nem ért velük egyet,akkor egyből hazaárulózzák az ellenzéket,pártoktól függetlenül.
"Vagy nem hallottál erről, hogy ők a bevándorlást támogatják?"
Dehogynem hallottam!
A FIDESZtől, aki szerint minden baloldali párt "Terroristapárti" xDDD
Teljesen hülyeség, amit a Fidesz mond!
"A 34%-ost hagyjátok, elmebeteg szegény. Nem zavarják a tények, hogy senki nem akar itt maradni, ő csak azért is migránsok millióiról hallucinál éjjel-nappal."
Még csak szép!
Pont olyan, mint a Kossuth Rádió, ahol hónapok óta csak a migránsokról ugatnak, meg hogy gazdaságilag "jól, sikeresen teljesít" Magyarország!
Hogy milyen káosz van itt hazánkban, na, arról semmit nem mondanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!