Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem bírják megállni az...

Jeffrey Spender kérdése:

Miért nem bírják megállni az MSZP-sek és belőle kiszakadtak, hogy ne tüntessenek március 15. -én, ráadásul úgy, hogy ők nem magyarok?

Figyelt kérdés
Amikor tüntetni szoktak, mind kormányon ellentüntetőként és most ellenzékben tüntetőként, akkor vagy vörös lobogóval vagy EU-s zászlóval tüntetnek, ahelyett, hogy magyar trikolórt vennének.
2016. márc. 15. 16:33
 1/8 anonim ***** válasza:
17%
Az internacionalisták mindig idegen zászlóval tüntetnek.
2016. márc. 15. 16:34
 2/8 anonim ***** válasza:
80%

Miután a kormánypárt fizetett lengyel tapsikolókat hoz, szerintem mélyen hallgass ki a magyar vagy nem magyar. :-)

Mellesleg a EU-s zászló csak a csököttagyúaknál jelent magyarellenességet. Csak úgy mondom.

2016. márc. 15. 16:36
 3/8 anonim ***** válasza:
98%
Miért? Ők nem tüntethetnek? Te akarod megszabni mit lehet és mit nem? Elmondom hogy a Kádár korszakban 1988. március 15-én volt egy nagyobb tüntetés. A szabadságért. Akkor sem sikerült ellehetetleníteni, ott voltunk, besúgók jelentettek de nem féltünk! A rendszer ellen mindenkinek joga van tüntetni!
2016. márc. 15. 17:13
 4/8 anonim ***** válasza:
8%

4#

"A rendszer ellen mindenkinek joga van tüntetni!"

Igen?

Még a liberális rendszer ellen is?:D

Csak kilövik a szemed.

2016. márc. 15. 17:19
 5/8 anonim ***** válasza:
4%

4#

"A rendszer ellen mindenkinek joga van tüntetni!"

Magyarországon demokratikus rendszer van. Akkor most a demokrácia ellen tüntetnek???

1990 előtt tüntettek az orosz elnyomás a kommunista rendszer ellen - megértem.

Akkor ha most a rendszer ellen tüntetnek akkor a demokrácia ellen tüntetnek ugye???

2016. márc. 15. 17:23
 6/8 anonim ***** válasza:
95%

# 6/6 Időpont ma 17:23

Csakhogy közelebb állunk a törökországi demokráciához, mint egy brithez, vagy hollandhoz... ez itt a probléma.

2016. márc. 15. 17:27
 7/8 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, te nagyonhülye!

Ki nem magyar?

btw: Az aradi vértanúk közül hány magyar volt?

Köszönönincstöbbkérdésem. Leülhetsz, egyes.

2016. márc. 15. 17:58
 8/8 anonim ***** válasza:
És 2006 okt 23-án ki nem bírt magával árpádsávos zászlóval a kezében?
2016. márc. 15. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!