Miért utálják, már-már gyűlölik az MSZP-sek és a belőlük kiszakadtak Orbánt és a Fideszt?
"Pont olyan, mint a Kossuth Rádió, ahol hónapok óta csak a migránsokról ugatnak, meg hogy gazdaságilag "jól, sikeresen teljesít" Magyarország!"
Mert az elmúlt az időszakban a migránskérdés volt a legaktuálisabb téma kb 2015 nyár eleje óta
Millió számra jönnek Európába és aki nem full sötét az szerintem tisztában van vele mit művelnek.
Nyugat-Európában már több tizmillióan vannak, saját törvényeiket a Shariát ráerőltetikk a lakosságra.
Saját negyedeket alakítottak ki maguknak.
Három terrortámadás is történt: kétszer Párizsban, egyszer Brüsszelben.
A muszlim bevándorlás terrorizmust és bűnözést von maga után, valamint nemi erőszakot pl kölni erőszak.
Svédországban a nemi erőszak 77%-át muszlimok követik el.
A most beözönlő migránsok követelőznek, rongálnak és erőszakosak.
Teljeen idegen kultúrából jönnek amely veszélyt jelenthet a mi kultúránkara!
Tehát egyáltalán nem probléma, hogy ilyen sokat foglalkozik vele a magyar kormány, mert ez igenis fontos!
"Hogy milyen káosz van itt hazánkban, na, arról semmit nem mondanak!"
Az a probléma, hogy nem tudjátok, hogy működik a háttérhatalom.
Hazánk rossz helyzete, gondolom érted ezalatt az egészségügyet is stb stb nem a Fidesz hibája!
A háttérből rájuk kényszerítenek mindent, a pénzt amit szerinted Orbánék lopnak el az valójában a Soros-féle pénzemberek zsebébe megy.
A rossz gazdasági helyzet is azért áll fent, mert a pénzügyi zsidó érdekkörök a háttérből kizsákmányolnak és elveszik a pénzünket.
Az ő bábjaik a politikusok ez a szomorú. Az más kérdés, hogy a Fidesz nem akar lefeküdni nekik de sajnos nem sok mindent tudnak tenni.
Persze jöhetnek a kommentek, hogy "konteós hülye vagyok meg gyíkemberes stb" de nem nagyon érdekel.
Egyébként mint írtam én nem fideszes vagyok ha nem jobbikos és szélsőjobboldali is.
De figyelj már ide!
Nem igaz, hogy más téma nincs abba a rothadt Kossuth Rádióban, csak a migrások és "Magyarország jobban teljesít"!
te ezt nem tartod unalmasnak, hogynincs más témájuk, mint ezen lovagolni?
Aha persze...nekem ne akard már bemesélni azt,hogy az egészségügy és oktatás sz-r helyzetértől nem a Fidesz tehet...
Stadionokra meg más egyéb kreténségekre kis vasútra Felcsúton miért van akkor hatalmas pénz?
Soros pénzek?Mi van?Te össze vissza beszélsz ember.Milyen háttérhatalom?A fidesz van már hatalmon 6 éve és folyamatosan hazudnak,emellett még korruptak is.
Jellemző ez rájuk régóta,hogy mindig mást hibáztatnak azokért a bajokért,amiért főleg ők a felelősek.
Persze, hogy nem a Fidesz hibája az egészségügy, persze xDDD
Ezen jót röhögtem, drága barátom! :D
Ha nem a Fidesz hibája az egészségügy kritikus állapota és a nem megfelelő ellátás, ha a kormány "állítólag" több tízmilliárdot költött az egészségügy 21. századi színvonalának fejlesztésére, akkor hogy a fenébe nincs pénze a legtöbb kórházaknak egy nyomorult gumikesztyűre, miért a betegnek kell gyógyszert vinnie a kórházba és miért csak 1 pohár Kefir a vacsora?
Na, erre válaszolj nekem!
Nem én találtam ki ezeket, ha ezzel jössz, hanem a legtöbb ismerősöm, anyám is tapasztalta, hogy egyáltalán nincs rendben az egészségügy!
(Egyébként mint írtam én nem fideszes vagyok ha nem jobbikos és szélsőjobboldali is.)
Hogyne persze.
Ehhez képest tövig benyaltál a fidesznek.... XD
Ahogy látom, nem mindenki olvasta a kérdésleírást, de azért szerencsére 1-2-nek, mint Koplárovics Bécinek sikerült megértenie, így csak azoknak reagálok, akik 2010-től taglalják az Orbán-fóbia okait és nem legalább 2002-től.
#4:
Amikor ők kormányoztak, és a Fidesz "csak" ellenzékben volt, akkor is ugyanúgy folyt a csapból az Orbán-fóbia a szavazók részéről, miért voltak már akkor tehetetlenség és értetlenség érzésében ?
Nem akarom védeni a Vityát, a stadionozását én sem tudom megérteni, de azok a nyugat EU-s politikusok, akik Párizs, Köln és Brüsszel után tárt karokkal fogadják az illegális határátlépő és integrálódni nem kívánó muszlim meg egyéb csürhét, azok micsodák ? Vagy hogy integráció helyett hagyják párhuzamos társadalmakat építeni őket és a rendőrséget rendfenntartás helyett a muszlimbűnözés eltussolására utasítják ?
Korábban is azért néztek le, mert nem vallja azt a szélsőliberális dogmákat, mint ők, ha ő is szélsőliberális lenne, akkor emlegetnének korrupciót és társait.
Itthoni szinten Gyurcsány, Szanyi, Vadai, európai szinten Schulz, Merkel és Verhofstädt nem ideg-elmebetegek ?
# MolotovPunk:
Pontosabban nem csak most ellenzékre, hanem 2002 - 2010 között az MSZP(-SZDSZ) kormányra, de a 98-02 közötti Fidesz is miért volt "szar" ? De inkább zavaros érzelmek, érzések, benyomások alapján szavaztak, mert akkoriban is a balosok legnagyobb érve Orbán ellen az volt, hogy "cigány" és pont baloldalról indult ez az "Orbán cigány" rémtörténet és tart máig, és akinek Orbán ellen az a legnagyobb érve, hogy "cigány", annak nem a kormányzással van baja, nincs is tisztában a bírálható intézkedésekkel, csak zavaros érzelmek, érzések, benyomások vezérlik, amik mégis bővebben érdekelnének.
Az MSZP-s és abból kiszakadtak meg ész nélküli nácifasisztarasszistázzák azt, aki nem ismétli ugyanazt, mint ők, nem csak most, már 2002 és 2010 is 24/7 pörgették a náci lemezt, nem csak a politikusaik, hanem táboruk is.
Azért gyűlölik, mert tudják, hogy jobb náluk. Ha észérvekkel vitatkoznának, alulmaradnának.
Orbánról tudják, hogy zseniális, ezért mennek neki.
Ha figyeled a gyűlöletük hullámzását, megtudhatod, hogy kik a Fidesz legjobb politikusai.
Most például úgy látom, hogy ráeszméltek Habony Árpád politikai zsenialitására, ezért bekapcsolt a gyűlöletreflexük.
"Ha észérvekkel vitatkoznának, alulmaradnának."
Mint orbán a Gyurcsány-Orbán vitában, amiután nem is mert soha többé kiállni senki elé:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!