Miért utálják ezért Orbánt?
Szerintem inkább megköszönni kéne neki hogy még van magyarország....
Ha az Lmp-n múlott volna simán már fekete magyarok lennénk..kerítés bontás,migrànsok beengedése..stb...
Orbán tárgyal folyamatosan a külföldi orszàgok min.elnökeicel hogy minél több szövetségese legyen "brüsszellel" szemben....
Hja, hálás vagyok neki, hogy MÉG van Magyarország...még hálásabb leszek, ha még 2025-ben is maradunk egy páran...
Kérdező, rád tökéletes hatással lett a kormánymédia agymosodája és a narancs köd. Ha a Viktátor eléd dobna egy követ, és azt mondaná, hogy répa, rágcsálni kezdenéd.
Nem EZÉRT utálják Orbánt, hanem mert konkrétan olyan szar helyzetben vagyunk, hogy 3 éven belül Ukrajna is lehagy minket. 10 éven belül pedig Szomália. Attól lejjebb nem hiszem hogy van, esetleg az Antarktisz.
A kerítés teljesen fölösleges, egyetlen "migrács" se ebbe a lepusztult szétrabolt romhalmazba indult el Szíriából, akkor már inkább hazamegy.
Minden migráncs Magyarországra akar jönni! Mindenki minket irigyel szerte a világon!
Köszönöm Neked Vitéz Végvári Kapitány Orbán Uram! Végre újra felsőbbrendű faj lett a Magyar! Ez igen! Ez már valami! Lehet mellet döngetni!
Mindig a kerítéssel jössztök, ami az egyetlen jó lépése volt az Orbán kormánynak. De hol a többi? Hőn szeretett vezéred megmentette az országot? Ide ki a fene akar jönni? Még a magyarok is menekülnek, az iskolás fiatalok több mint negyede külföldön képzeli el az életét, több mint a felének megfordult a fejében a kivándorlás. És nem, ez nem kalandvágy. Arra ott van az Erasmus. Ez menekülés.
Ráadásul azt a kicseszett kerítést senki nem akarja lebontani. Tájékozódj mielőtt hülyeséget írsz és provokálsz: [link]
#17 "Ráadásul azt a kicseszett kerítést senki nem akarja lebontani."
Valaki elmagyarázhatná nekem agymosott birkának, hogy ha nincs szükség a kerítésre, akkor miért nem akarja senki se lebontani ?
Az ellenzék gigabájtokat bizonyított tele, hogy mekkora hülyeség a kerítés, de ha egyenesen felteszi nekik az ember a kérdést, akkor már egyik se merné bevállani, hogy lebontaná.
Persze... Lehet hogy ez csak nekem hagymaszagú gumicsizmás parasztnak magas?
Szeresd felebarátodat, mint tenmagadat. Nem mind arany, ami fénylik. Teljesen felesleges a F...sznek fényeznie magát, és kijelentéseket tennie, hogy mi lesz, ha fenékrecsücsülnek.
Nyísd füled hallásra: úgy kezeli a nyáját, mint valami neveletlen vizslakölyököt.
Jó bornak nem kell cégér.
1.
Láttátok 2015-ben a Baross teret és a II. János Páp pápa teret? A vonatokat, amiken ezek utaztak?
Ezt akarjátok? Tényleg ezt?
Akkor is csak átutaztak, közben tönkretették a fél kerületemet. Én majdnem sírtam, hogy néznek ki a felújított tereink.
2.
Ha tényleg tömegesen betelepíti az EU őket minden tagállamba, azt akarjátok, hogy Budapest ÉS a többi nagyváros tele legyen Nagyfuvaros utcákkal, nem dolgozó eltartottakkal, rossz közbiztonsággal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!