Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért utálják ezért Orbánt?

Miért utálják ezért Orbánt?

Figyelt kérdés

Szerintem inkább megköszönni kéne neki hogy még van magyarország....

Ha az Lmp-n múlott volna simán már fekete magyarok lennénk..kerítés bontás,migrànsok beengedése..stb...

Orbán tárgyal folyamatosan a külföldi orszàgok min.elnökeicel hogy minél több szövetségese legyen "brüsszellel" szemben....

2018. jan. 16. 23:25
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
2018. jan. 17. 00:02
 12/33 anonim ***** válasza:
57%
Hát, igen, Orbán a "vegvári kapitány"...
2018. jan. 17. 00:08
 13/33 anonim ***** válasza:
59%

Hja, hálás vagyok neki, hogy MÉG van Magyarország...még hálásabb leszek, ha még 2025-ben is maradunk egy páran...

Kérdező, rád tökéletes hatással lett a kormánymédia agymosodája és a narancs köd. Ha a Viktátor eléd dobna egy követ, és azt mondaná, hogy répa, rágcsálni kezdenéd.

Nem EZÉRT utálják Orbánt, hanem mert konkrétan olyan szar helyzetben vagyunk, hogy 3 éven belül Ukrajna is lehagy minket. 10 éven belül pedig Szomália. Attól lejjebb nem hiszem hogy van, esetleg az Antarktisz.

A kerítés teljesen fölösleges, egyetlen "migrács" se ebbe a lepusztult szétrabolt romhalmazba indult el Szíriából, akkor már inkább hazamegy.

2018. jan. 17. 00:20
 14/33 anonim ***** válasza:
50%
Az azért megvan, hogy leírtál 3 mondatot, és ezek még véletlenül sincsenek semmilyen összefüggésben egymással? Arról nem is beszélve, hogy mindegyik hülyeség...
2018. jan. 17. 00:22
 15/33 anonim ***** válasza:
41%

Minden migráncs Magyarországra akar jönni! Mindenki minket irigyel szerte a világon!

Köszönöm Neked Vitéz Végvári Kapitány Orbán Uram! Végre újra felsőbbrendű faj lett a Magyar! Ez igen! Ez már valami! Lehet mellet döngetni!

2018. jan. 17. 00:44
 16/33 anonim ***** válasza:
69%

Mindig a kerítéssel jössztök, ami az egyetlen jó lépése volt az Orbán kormánynak. De hol a többi? Hőn szeretett vezéred megmentette az országot? Ide ki a fene akar jönni? Még a magyarok is menekülnek, az iskolás fiatalok több mint negyede külföldön képzeli el az életét, több mint a felének megfordult a fejében a kivándorlás. És nem, ez nem kalandvágy. Arra ott van az Erasmus. Ez menekülés.

Ráadásul azt a kicseszett kerítést senki nem akarja lebontani. Tájékozódj mielőtt hülyeséget írsz és provokálsz: [link]

2018. jan. 17. 01:49
 17/33 anonim ***** válasza:
40%

#17 "Ráadásul azt a kicseszett kerítést senki nem akarja lebontani."

Valaki elmagyarázhatná nekem agymosott birkának, hogy ha nincs szükség a kerítésre, akkor miért nem akarja senki se lebontani ?

Az ellenzék gigabájtokat bizonyított tele, hogy mekkora hülyeség a kerítés, de ha egyenesen felteszi nekik az ember a kérdést, akkor már egyik se merné bevállani, hogy lebontaná.

Persze... Lehet hogy ez csak nekem hagymaszagú gumicsizmás parasztnak magas?

2018. jan. 17. 02:56
 18/33 anonim ***** válasza:

Szeresd felebarátodat, mint tenmagadat. Nem mind arany, ami fénylik. Teljesen felesleges a F...sznek fényeznie magát, és kijelentéseket tennie, hogy mi lesz, ha fenékrecsücsülnek.

Nyísd füled hallásra: úgy kezeli a nyáját, mint valami neveletlen vizslakölyököt.

Jó bornak nem kell cégér.

2018. jan. 17. 06:17
 19/33 A kérdező kommentje:
Amiket itt leírtatok ,szerintem 99%- hogy nem mernétek a szemébe mondani:D
2018. jan. 17. 06:48
 20/33 anonim ***** válasza:
14%

1.

Láttátok 2015-ben a Baross teret és a II. János Páp pápa teret? A vonatokat, amiken ezek utaztak?

Ezt akarjátok? Tényleg ezt?

Akkor is csak átutaztak, közben tönkretették a fél kerületemet. Én majdnem sírtam, hogy néznek ki a felújított tereink.

2.

Ha tényleg tömegesen betelepíti az EU őket minden tagállamba, azt akarjátok, hogy Budapest ÉS a többi nagyváros tele legyen Nagyfuvaros utcákkal, nem dolgozó eltartottakkal, rossz közbiztonsággal?

2018. jan. 17. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!