KI lesz az aki elsőként LEVETI a gyalázatos táblát?
természetesen a szloták emlékműről van szó
1920. június 4.
A Szlovák Köztársaság köszönetét fejezi ki a szövetséges hatalmaknak a Magyarországgal a párizsi Versailles-ban a Nagy Trianon kastélyban megkötött trianoni békeszerződésért, amely megpecsételte Magyarország széthullását, létrehozta Csehszlovákiát és más államokat a hozzájuk tartozó határokkal együtt, így új arcot adott Európának.
„Amikor 1920. június 4-én háromnegyed ötkor a Trianon nevet viselő szerződés alá odaírtam a nevemet, tudtam, hogy a szlovák nemzet elszámolását írom alá a volt Magyarországgal, elszámolást az elejétől a végéig a nemzetem vérével, szenvedésével és nyomorúságával aláírt szerződésekért. Az ilyen elszámolás örök.”
JUDr. Stefan Osusky nagykövet, a trianoni békeszerződés csehszlovák aláírója
90. évforduló, 2010
A hálás szlovákok
ha én ott laknék vagy befújnám festékszóróval vagy leverném
ne legyen hosszú életű az a tábla
72
A személyeskedésre nem reagálok, de ha képes vagy rá szellemileg, érdekelne, logikailag hol a hiba az érvelésemben.
Egyszerű a megoldás: túl kell szaporodni a szlovákokat, és a többi népet. Nem pedig siránkozva elfogyni.
Felosztva is összetartozunk.
" 72
A személyeskedésre nem reagálok, de ha képes vagy rá szellemileg, érdekelne, logikailag hol a hiba az érvelésemben."
én se reagálok a te személyeskedésedre
ill csak annyival hogy
k anyukádat
Szerintem ott vannak nagyon eltévedve a szlovákok, hogy Trianon nem őket hozta létre, hanem Csehszlovákiát, ahol ők szintén alárendelt szerepben voltak. A csehek ugyanis - legjobb tudomásom szerint - egy "kissé hülyén" beszélő cseh törzsnek tekintik a szlovákokat.
Tulajdonképpen ha belegondolok iszonyú szar lehet a szlovákoknak. kb. 1000 évig a magyar nemzettest része voltak, mint kisebbség. (Állítólag nem volt olyan rossz a történelmi Magyarországon (sem) kisebbségnek lenni.) Lett Trianon, és a csehszlovák nemzettest része lettek, papíron egyenrangú felekként, de a mindennapokban iszonyúan lenézve. Végül, tizenvalahány éve önálló nemzetállamot alapíthattak - a történelmi Magyarország földjén, miközben állami címerül a történelmi magyarhoz meglehetősen hasonlót sikerült választani.
Ha szlovák lennék, vagy engem is baromira frusztrálna a múltam, vagy megérteném, hogy ebben az Istentől megáldott Kárpát-medencében igazán sokra vinni együtt lehet. Szlováknak, csehnek, románnak, szerbnek, bosnyáknak, horvátnak, szlovénnek, egy kicsit osztráknak, és magyarnak. (Gúnyos röhögést kéretik mellőzni, helyette elgondolkodni a medence geológiai és meteorológiai adottságain.)
Ez nyilvánvaló provokáció, egyértelmű mit akarnak elérni.
Az ilyen hülye nagymagyarokat akarják izgatni...sikerül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!