KI lesz az aki elsőként LEVETI a gyalázatos táblát?
természetesen a szloták emlékműről van szó
1920. június 4.
A Szlovák Köztársaság köszönetét fejezi ki a szövetséges hatalmaknak a Magyarországgal a párizsi Versailles-ban a Nagy Trianon kastélyban megkötött trianoni békeszerződésért, amely megpecsételte Magyarország széthullását, létrehozta Csehszlovákiát és más államokat a hozzájuk tartozó határokkal együtt, így új arcot adott Európának.
„Amikor 1920. június 4-én háromnegyed ötkor a Trianon nevet viselő szerződés alá odaírtam a nevemet, tudtam, hogy a szlovák nemzet elszámolását írom alá a volt Magyarországgal, elszámolást az elejétől a végéig a nemzetem vérével, szenvedésével és nyomorúságával aláírt szerződésekért. Az ilyen elszámolás örök.”
JUDr. Stefan Osusky nagykövet, a trianoni békeszerződés csehszlovák aláírója
90. évforduló, 2010
A hálás szlovákok
ha én ott laknék vagy befújnám festékszóróval vagy leverném
ne legyen hosszú életű az a tábla
Te ennek örülsz? Miért kell a táblára irni, hogy minek a következményeként jött létre a káposztazabálók országa?
Miért nem elég pl: ... A Trianoni szerződés értelmében létrejött fosország..stb?
vesszen szlotákia
nincs olyan ország és olyan nép se
60 as egy becstelen áruló
a magyar emberek ellensége
egy bűnöző
húú de utálom hogy fel fel bukkan egy ilyen szemét liberális vagy nem tudom milyen agy mosott mint ez a 60 as
és elkezdi ferdíteni a valós történelmet
igaza van aki ezt mondta:
Szlota meg Ficó örömmel adna neki állampolgárságot az ilyennek
Van egy nyílt levél, amit a két barom (J.S.;R.F.) nem fog elolvasni, de van benne egy-két jó dolog, amit érdemes elolvasni. A lényeg, hogy ez a két majom öngólt rúgott:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!