KI lesz az aki elsőként LEVETI a gyalázatos táblát?
természetesen a szloták emlékműről van szó
1920. június 4.
A Szlovák Köztársaság köszönetét fejezi ki a szövetséges hatalmaknak a Magyarországgal a párizsi Versailles-ban a Nagy Trianon kastélyban megkötött trianoni békeszerződésért, amely megpecsételte Magyarország széthullását, létrehozta Csehszlovákiát és más államokat a hozzájuk tartozó határokkal együtt, így új arcot adott Európának.
„Amikor 1920. június 4-én háromnegyed ötkor a Trianon nevet viselő szerződés alá odaírtam a nevemet, tudtam, hogy a szlovák nemzet elszámolását írom alá a volt Magyarországgal, elszámolást az elejétől a végéig a nemzetem vérével, szenvedésével és nyomorúságával aláírt szerződésekért. Az ilyen elszámolás örök.”
JUDr. Stefan Osusky nagykövet, a trianoni békeszerződés csehszlovák aláírója
90. évforduló, 2010
A hálás szlovákok
ha én ott laknék vagy befújnám festékszóróval vagy leverném
ne legyen hosszú életű az a tábla
ja és ha valamelyik mszp s megkérdezné
"és mire lenne az jó?"
ez egy üzenet lenne a szlotákoknak
Gyerekek, ebből még galiba lesz. , "amely megpecsételte Magyarország széthullását, létrehozta Csehszlovákiát és más államokat a hozzájuk tartozó határokkal együtt, így új arcot adott Európának."
Enyhén szólva is kárörvendő szöveg.
"fejezi ki a szövetséges hatalmaknak a Magyarországgal a párizsi Versailles-ban a Nagy Trianon kastélyban megkötött trianoni békeszerződésért, amely megpecsételte Magyarország széthullását,"
még jó hogy azok most már a mi szövetségeseink is...
milyen szövetség is ez???
ma 08:14
Inkább szomorkodjanak a szlovákok, hogy lett egy országuk? Kicsit érdekes, hogy egyesek szerint minden más népnek is magyar nacionalista szemüvegen át lenne kötelessége nézni a történelmet.
"08:25"
ahhha meg jött a nagy bölcs?
ÉLJEN NAGY MAGYARORSZÁG
le a szlotákokkal
"60"
mi van gyerek
a néped ellen beszélsz?
van pofád az ellenséghez húzni
mehetsz Ficó az ilyennek ingyen adna állampolgárságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!