Hát akkor ki irányitja a háttérhatalmat? A zsidók vagy az arabok?
Eddig úgy tudtam, hogy a zsidók.
Most viszont úgy látom itt a GYIK-on, hogy azok, akik támadják Trump döntését, azok azért támadják, mert muszlimok haborús/gyilkos reakciójától tartanak.
Vagyis: a hozzászólók számára (egy-két) kivételtől eltekintve) az a természetes, hogy Jeruzsálem a zsidoké és nem a palesztinoké. Izrael fővárosakénti elismerése nem igazságtalan, hanem az iszlám reakciója miatt veszelyes.
Ezek szerint nekünk az araboktól kell félnünk és nem a zsidóktól.
Nem értem.
Hagyjatok engem a hülyeségekkel!
Ideböki néhány hsz-ó minden indoklás nélül, hogy a zsidók. Holott épp azt magyarázom, hogy nem értem, hogy a többség itt miért az araboktól fél, ha egyszer a zsidók az erősek!
Erre jön még néhány ütődött, és fenyegetni próbál.
Ha az arabok az erősek, azok annyira mégsem erősek, hogy itthon bántani tudjanak, ha meg a zsidók az erősek, akkor már rég elkaptak volna, ha el akarnának kapni.
Én egyre inkább azt hiszem, hogy ha van háttérhatalom, hát az akkor a nagyon gazdagok üzlete. Nagyon gadag meg van mindenféle, zsidó, keresztény, muzulmán olajmilliárdos, biztosan buddhista is.
naugyenaugye mondtam én! az embertelen emberek!
"az akkor a nagyon gazdagok üzlete. Nagyon gazdag meg van mindenféle"
- és ezek lényegileg ember alatti emberek, tehát vallásuk már nincs... csak pénzük. (a vallás az emberi tudatállapothoz tartozik, bár az imádkozó sáska gyanús, de mégis)
"A "tudjuk kik " irányítanak."
Szóval te a muzulmán arabokra szavazol.
". Holott épp azt magyarázom, hogy nem értem, hogy a többség itt miért az araboktól fél, ha egyszer a zsidók az erősek! "
Az arabok eszközök ahhoz, hogy elpusztítsák az európai civilizáció, nézz utána a Kalergi tervnek
"épp azt magyarázom, hogy nem értem"
nyugi, a háttérhatalom se érti. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!