Hát akkor ki irányitja a háttérhatalmat? A zsidók vagy az arabok?
Eddig úgy tudtam, hogy a zsidók.
Most viszont úgy látom itt a GYIK-on, hogy azok, akik támadják Trump döntését, azok azért támadják, mert muszlimok haborús/gyilkos reakciójától tartanak.
Vagyis: a hozzászólók számára (egy-két) kivételtől eltekintve) az a természetes, hogy Jeruzsálem a zsidoké és nem a palesztinoké. Izrael fővárosakénti elismerése nem igazságtalan, hanem az iszlám reakciója miatt veszelyes.
Ezek szerint nekünk az araboktól kell félnünk és nem a zsidóktól.
Nem értem.
Régebben a jobberek imádták az arabokat.
Mindenkit imádtak, aki zsidó ellenes.
Aztán jött a migráns-ügy.
Azóta már nem szeretik az arabokat.
Jobberek imádják Trumpot
Azt hiszik ilyen a jó vezető.
itthon Viktor, kint Trump.
arabgyűlölet és Trump rajongás együtt így már akkor rajonganak azért, hogy Trump elsmeri Jeruzsálemet fővárosnak.
Ha pár éve ezt Obama csinálta volna, ma ugyanazok a jobberek akik cumizzák Trumpot még telitorkkkal üvöltöttek volna, hogy tömeggyilkos, mészáros, cionista Obamaki.
meg terrorállam Izrael.
Ma a palesztinok mind kontinensfoglaló terroristák, az amerikai elnök már szent, a zsidók pedig harcostársak az arab veszedelem ellen.
Érted így?
ki irányítja a háttérhatalmat? egyik sem
A PÉNZ EMBERTELEN EMBEREI
szerintem nagyon jól tudod hogy ki irányítja.az akitől rettegni kell.aki megveszi az arabokat és a zsidókat is kilóra.egyébként jobb ha nem írsz ki ilyen kérdéseket mert téged is figyelnek.inkább húzd meg magad szép csendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!