Mi a véleményed arról, hogy a Fidesz az izraeli Likud testvérpártja, amely a segélyhajók elleni terrortámadást hajtotta végre?
Aki ezt mondja, hogy semleges vízen nem lehet támadni az téved:
Lásd kuruc.info link: [link]
"Önök a május 31-én a Gázai övezetbe segélyt szállító Mavi Marmara nevű hajó elleni izraeli katonai akcióval kapcsolatban kifogásolták, hogy a rajtaütés nemzetközi vizeken történt, az Önök értelmezése szerint erre az izraeli haditengerészetnek nem lett volna joga az izraeli felségvizeken kívül. Én jogot végeztem és a nemzetközi jog című tantárgy anyagában szerepelt, hogy a nemzetközi vizeken (nyílt tenger) bármely ország hadihajója ellenőrzést gyakorolhat bármely nem katonai hajó fölött, máskülönben nem lehetne leleplezni az itt történt jogsértéseket, hiszen ez a terület egyik országhoz sem tartozik."
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:02
vannak kételkedők afelől is, hogy a hold nem sajtból van... azért szorítkozzunk a tényekre kérlek
" az izraeli Likud testvérpártja, amely a segélyhajók elleni terrortámadást hajtotta végre"
a likud a 2009-es választásokon 21,6%-ot szerzett, ezzel birtokosa 27 parlamenti helynek a 120-ból.
14:51:
Azért arra kíváncsi lennék izraeliek mikor vinnének segélyeket Törökországba vagy Iránba:).
Természetesen a Likud a Fidesz testvérpártja, hiszen mind a kettő jobboldali, konzervatív párt. Ahogy testvétpártja a Fidesznek a német CDU is, amelynek szintén testvérpártja a Likud.
Van viszont egy rossz hírem: a Jobbik az Ichud Leumi testvérpártja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!