A Jobbiknak is létezik testvérpártja?
Figyelt kérdés
A Fidesznek az izraeli Likud a testvérpártja... szerintetek a Jobbiknak is van?2010. júl. 8. 10:47
1/10 anonim válasza:
úgy tudom a német Günthelpolitik a testvére meg ők is pénzelik rendesen, ez egy nagyon szélsőséges skinhead banda tulképpen
2/10 anonim válasza:
Nincs, viszont egy ilyen szövetségbe benne van:
3/10 anonim válasza:
Ide tartozik:
Oktatási központ létrehozását tervezi a német neonáci párt, az NPD
4/10 anonim válasza:
oktatási központot ? :XXDD
gondolom, maguknak ....
5/10 anonim válasza:
jah van NSDAP, vagy valami neonáci pártocska németországban, hol máshol....
6/10 kayl18 válasza:
olvastam a barikádos cikket, hogy a Jobbik kezdeményezésére írták alá az Európai Nemzeti Mozgalmak Szövetségét megalapító dokumentumot a franciák, az olaszok, a svédek, a belgák és a Jobbik, ez tetszik, már most vezető szerepe van a Jobbiknak ebben a szövetségben:)
8/10 anonim válasza:
nálunk is van.valami nemzeti munkáspárt-nak hívják
9/10 anonim válasza:
Magyarországon tudtok ilyen náci pártot? Abba azonnal belépnék.
10/10 kayl18 válasza:
inkább lépj be a Jobbikhoz, igaz én csak szimpatizáns vagyok, de a legértelmesebb párt, megyek is szórólapozni nekik;), legalább ők adnak valamennyi munkát nyárra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!