Mi a véleményed arról, hogy a Fidesz az izraeli Likud testvérpártja, amely a segélyhajók elleni terrortámadást hajtotta végre?
A válasz írója 44%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:56
csakhogy ezek segélyhajók, nem kalózok b@zdmeg
A válasz írója 44%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:53
a kérdésre kérlek
" [link]
Kételkedők, egyéb kérdés?"
És ez mit bizonyít azon kívül, hogy volt a Fidesz és egyik testérpártja között egy találkozó, amiről munkakörileg kötelező egy csomó pozitív dolgot írni (pofavizit fogalma ismerős?)?
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:53
tipikus birka vagy. amíg a nyáj szélét eszi a farkas tökm1 mert én a közepén vagyok igaz? egyszer talán te leszel a nyáj szélén és sztem nem esne jól ha ugyanolyan birkák lennének középen, mint te
szomáliánál csak járőröznekés amennyiben a kalózok támadnakakkor védekeznek. Itt egy támadás történt arra való hivatkozással, hogy nem engedik kikötni a hajókat, mert szerintük fegyvert szállítanak.
Csakhogy nem kikötni nem engedték (amihez joguk lett volna) hanem már a nemzetközi vizeken támadtak, ami semleges területnek számít. Ehhez nincs joguk.
Bemásolom a kérdést:
Mi a véleményed arról, hogy a Fidesz az izraeli Likud testvérpártja, amely a segélyhajók elleni terrortámadást hajtotta végre?
Vannak kételkedők a likud tesztvérpártiságával kapcsolatban. Ezt bizonyítja, ez volt a kérdés lényege.
"csakhogy ezek segélyhajók, nem kalózok b@zdmeg"
Öt órán át kísérték az izraeli hadihajók, mire támadtak. Utasították őket, hogy kövessék őket, de nem tették meg. Ez jogilag lehet a szabad tengeri kommunikáció akadályozása/figyelmen kívül hagyása, vagy a tengeri közlekedés akadályozása is, ami a nemzetközi jogban kimeríti a kalózkodás fogalmát. Hajj, a Tenger már csak ilyen, ugyanolyan vad, mint már évszázadok óta.
13:59: Beee XD
Szerinted érdekel 2 terrorista fél mit csinál a határainál? Azért mert most az egyik be van állítva szerencsétlen szenvedő félnek, nem lesz igazad.
Felvilágosítalak, ez nem birka gondolkodásmód, hanem egészséges önzőség.
Azt még kihagytam, hogy nemzetközi vizeken joga van hadihajónak átvizsgálás szempontjából katonákkal átszállni egy másik hajóra (mint ahogy ez Szomáliában is történik). Önvédelem címén meg az ember azt csinál amit akar.
Én most nem arról beszélek, hogy kinek van igaza, hanem arról, hogy a jog mit enged meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!