Ha lesz 3. világháború mekkora esélye lesz egy magyar átlagembernek túlélni a háborút?
Figyelt kérdés
2017. dec. 3. 19:26
1/10 anonim válasza:
Világháború talán nem lesz, annál inkább polgárháborúk..
2/10 anonim válasza:
Dik a verses rigó.Észre se vettem ,hogy itt is dalolsz.
3/10 anonim válasza:
Nem lesz világháború. Max ha túl hülyèk.
5/10 anonim válasza:
Azért ezt így képtelenség megjósolni. Nem mindegy, hogy bevetnek- e atombombákat, ahogy az sem, hogy hol lesz a "fő hadszíntér". Európában, netán Ázsiában...
7/10 anonim válasza:
100%. Magyar embert holmi III. világháború nem gyűr le.
8/10 anonim válasza:
Harminc évvel levagyunk maradva szóval minket ez csak később érintene
9/10 anonim válasza:
Na ilyen atomozás nem lesz az biztos.
Jó lenne már ezt belátni.polgárháborúféleség lesz mint Szíriába neg Ukrajnába
10/10 anonim válasza:
Nem sok, kb annyi mint a VH k alatt, miert ugya mindig a vesztes oldalra állítottak minket és ez szerintem mostsem lenne másképp, főleg ha Felcsúti ramszesz és bandája lenne hatalmon, aztán hogy mennyire bírod az atomvillanást azt nem tudom, de szerintem a főld 40 százaléka kipusztulna,és a porral lenne egyenlő.
Most megin megy az usa vs korea szájkarate, de aztán lehet hogy lesz belőle valami kitudja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!