Hogyan egyeztethetőek össze a keresztény elvekkel, és szellemiséggel a rászoruló emberek megsegítésének elutasítása, sőt az ezekkel a tömegekkel való beteges riogatás?
na még "soviniszta" is...
persze, az hogy "szeretet", az sablon -"hagyjuk"
És ítélkezel felettem.... Jó, te vagy a jó keresztény, én a bűnös. Szia, ebben maradhatunk is, mert meguntam a rágalmazásaid.
És mindegy mit gondolsz, nem ismersz, csak vagdalkozol, rágalmazol, szidod az országot, a magyarokat, és engem.
----------------
1Jn4,7
ὁ θεὸς ἀγάπη ἐστίν.
mert az Isten szeretet
---------------------------------------
#44-es elgurult, vagy elfogyott?
"Arról volna szó, ahogyan a muzulmánok elárasztják, s majd birtokukba veszik, magyarán elpusztítják Európát; ahogyan Európa mindezt kezeli, az öngyilkos liberalizmusról és az ostoba demokráciáról; demokráciát és szavazási jogot a csimpánzoknak.
Mindig ez a vége: a civilizáció eléri azt a túltenyésztett állapotot, amikor többé már nemcsak hogy képtelen rá, de már nem is akarja megvédeni magát; amikor, látszólag értelmetlen módon, a saját ellenségeit imádja. Ráadásul mindez nem mondható el nyilvánosan."
Kertész Imre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!