Hogyan egyeztethetőek össze a keresztény elvekkel, és szellemiséggel a rászoruló emberek megsegítésének elutasítása, sőt az ezekkel a tömegekkel való beteges riogatás?
Csak szólok, hogy a kérdező nem libsi, hanem muszlim.
Két legyet üt egy csapásra: védi a muszlim migránsokat és sunyiban izgat a libsik ellen.
Én csak azt nem értem, hogy hogy lehet, hogy még mindig nem ismerik fel sokan a muszlim propaganda és hazugság stilust.
" a kérdező nem libsi, hanem muszlim. " Kösz, előző, mindig bedőlünk a sunyiknak. Egy kis helyesbítés: egyszerre uszít a keresztények és mindenki ellen, aki nem ő. :D Mert ő az igazság letéteményese.
De rossz hírem van: nagy ívben teszünk a keresztényellenesekre, mondogassák papagájként a véleményüket, "álszentezzenek", alázzanak. Ezen nem múlik semmi sem.
Nem vagyok sem muszlim,se libsi meg a jó isten milyen baromságot hordassz itt még össze.De van egy jó hírem: bipsi sem vagyok.!
Egy józan kérdést tettem fel,ami sok egyházi vezetőt is megoszt,és külön véleményeknek is adnak hangot ez ügyben.
/Lásd:Beer Miklós Váci püspök minapi véleménye,ami teljesen szembemegy a mai hivatalos kormányállásponttal/
Attól,hogy valaki próbálja a dolgokat megpiszkálni,és érveket is mondani a hivatalos uszítással szemben,attól se nem bevándorlóbarát,se nem komcsi,sem libsi nem lesz.
Egy biztos,a Fidesz-KDNP ezzel a gyűlöletkeltéssel,uszítással nagyon elvetette sok vallásos embernél a sulykot,csak legfeljebb mindenki szépen szégyenkezve hallgat.
Sértegessél nyugodtan,úgy látom mást sem tudsz.
Én nem bántottalak,nem mondtam rólad véleményt,mert nem ismerlek.
Egy kérdést tettem fel,ami a templomokban manapság sokszor elhangzik.
Gondolom oda te nem nagyon teszed be a lábadat.
Látod ez a magyar baja:
Könnyen mond véleményt,soviniszta,rasszista, az öngyilkosságig szenvedélyes,és összefogásra képtelen.
nézd ezt meg, nagyon jól felel a te kérdéseidre is a lengyel újságírónő:
https://www.youtube.com/watch?v=biHdMDjK9OE
Miért nem fogadják a kőgazadag muszlim államok a menekülteket?
A Szaudi király:- mert sok köztünk a terrorista. :D:D
Lengyelo. nagyon katolikus? hogy hozzák ezt össze?
- Az egyház mondja, amit mondania kell, az állam meg teszi a dolgát: megvédi az országot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!