Hogyan egyeztethetőek össze a keresztény elvekkel, és szellemiséggel a rászoruló emberek megsegítésének elutasítása, sőt az ezekkel a tömegekkel való beteges riogatás?
Tehát ti vasárnap délelőtt elmentek a szentmisére, délután meg már "rettegtek", és uszítotok.
Ez nem helyes - ha ez volt a kérdés.
A hazánk meg maradjon a hazánk, nem kell semmiféle horda ide, csak annak kell, aki szeretné, hogy elsüllyedjen az ország.
Egy kicsit olyan álszentnek tűnik ez a kettősség.Vagy ilyen vagyok(templom) vagy olyan vagyok(uszító),de mindkettő?
Na,ez hogyis van?
Miért akar minden nap valamelyik libsi önjelölt teológusnak állni? Ugyan az a libsi, amelyik eddig páros lábbal taposott, mocskolódott, uszított az egészen 30 évig a rendszerváltás után, most mégis a keresztény erkölcsért aggódik...
A migránsok nem rászorulók. A terroristák sem rászorulók. Pont. Fogjátok fel libbantak.
Érdekes a helyzet is.Összekeveredtünk.Azokat is mindenáron távol tartjuk,elzavarjuk,akik maguk is menekülnek a háborús övezetekből.Együtt kezeljük a menekülőket,és az üldözőiket.
Ez azt gondolom nem helyes.Félreértés ne essék nem vagyok migránsbarát,de ez valahogy nem stimmel,és egyre nehezebben is tartható álláspont.Nem véletlenül van a fejünk felett az EU támogatások megvonása,mint Demoklész kardja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!