Miért vándorol ki egyre több magyar értelmiségi és szakember?
Figyelt kérdés
Napról napra hallani a rádiókban és a televíziós csatornákon, hogy egyre több értelmiségi és más szakember hagyja el az országot csupán a megélhetési problémái miatt. Vajon kiknek áll ez érdekében? Csak nem Európa muszlim megszállóinak? Nem tudom. Szerintem azonban tény, hogy a rendszerváltás óta bizonyos pártok bármiről és bármiként is papolnak, gyakorlatilag már régen betársultak mind a fehérgallérosoknak, mind pedig a migránsoknak nevezett, valójában azonban diverzáns módszerekkel nyomuló rablóbandákba. Ezek elöl pedig az okos emberek érdemi fizetések, valamint megfelelő honvédelem és rendvédelem hiányában csak menekülni tudnak. A diverzánsok cinkosait pedig a történelem során mindig elsőként mészárolták le az idegen megszállók, mert azok tudnak a legtöbbet a piszkos trükkjeikről. Vajon tudják ezt a behódoló pártok vezetői? Vagy már ők is a népbutító tankönyveken nőttek fel?#párt #muszlim #kivándorlás #rendvédelem #honvédelem #szakember #értelmiségi #migráns #diverzáns #fehérgalléros bűnöző
2017. nov. 25. 17:32
11/16 anonim válasza:
Most komolyan?...
Ha félnek a muszlimoktól, akkor nyilván elmennek egy olyan országból, ahol elhanyagolható mennyiségű muszlim van, Nyugat-Európa, ahol sokkal több muszim van...ja...várj..
Személy szerint sokkal inkább azért költöztem nyugatra, mert meguntam a migránsok miatti sipánkolást és az összeesküvéselméleteket...
12/16 anonim válasza:
A magadfajta agyhalottak miatt mennek el. Hulladék troll.
13/16 anonim válasza:
A diverzás gyíkemberek hárppal lövik a muszlim kemtrélt a zsidókkal a Sorosra.
14/16 anonim válasza:
Azért mennek el mert egyszerűen nem jó itt élni, nem csak a fizetés miatt hanem mert a közhangulat is szar meg az emberek is olyanok amilyenek.
15/16 anonim válasza:
"egyre több értelmiségi és más szakember hagyja el az országot csupán a megélhetési problémái miatt. Vajon kiknek áll ez érdekében?"
Kérdésben van a válasz: Azoknak áll érdekében akik elhagyják az országot, mert jobb életet akarnak.
16/16 anonim válasza:
Bizonyára "katasztrófaturisták", hiszen a Nyugat "haldoklik"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!