Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondoltok az oxfordi...

Mit gondoltok az oxfordi tanár esetéről?

Figyelt kérdés

egy oxfordi tanár ellen eljárás indult mert lánynak nevezett egy lányt aki fiúnak érzi magát. Annyit mondott hogy szép volt lányok, ezzel megsértette a diák jogait és ez az állásába is kerülhet

[link]

2017. nov. 16. 11:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%

Szánalmas, menjen el vele a bíróságra. Engem egyáltalán nem zavar, hogy ha valaki lány létére fiú, fiú létére lány vagy bármi más szeretne lenni, illetve ha annak képzeli magát.

Viszont ne kényszerítsen rá másokat arra, hogy ők is azt higyjék, amit ő. Nagyon kevés kivételtől eltekintve akinek farka van az fiú, akinek puncija az lány. Ez az objektív valóság nem pedig az, amit magunkról HISZÜNK.

2017. nov. 16. 11:51
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Én helikopternek képzelem magam és beperlek mindenkit, aki szerint nem tudok repülni.
2017. nov. 16. 11:52
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Azt gondolom, hogy ez a fajta világ megérett a pusztulásra.
2017. nov. 16. 12:17
 4/11 anonim ***** válasza:
66%

Aztán csodálkoznak a melegek meg az összes, ha össze vannak pakolva az utcán.

Ilyen provokáló magatartás után ez a legkevesebb, hogy agynvágják a meleget (vagy mi ez).

2017. nov. 16. 12:45
 5/11 anonim ***** válasza:
78%
Ha én Császárnak érzem magam vagy Napóleonnak, aki elvárhatom, hogy mindenki így is hívjon ? :O
2017. nov. 16. 13:08
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom a melegek között miért ne lehetnének hülyék. Idiótának lenni talán valami heteró privilégium?
2017. nov. 16. 13:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Azért se indul eljárás, ha csak simán lánynak neveznek egy fiút. Az érzéseit sértette meg maximum, nem a jogait. Nincs olyan jog, hogy a megfelelő névmással lehet csak utalni rám. És ha valaki úgy utal rám, hogy "az", akkor is perelhetek? WTF? Nem látom, hogy mégis ki szerint van bármi értelme ennek a debilségnek.
2017. nov. 16. 14:39
 8/11 anonim ***** válasza:
97%
Állásába is kerülhet??? Nagyon nem normális világ lenne, ha ezért az intézményveztető kirúgja.
2017. nov. 16. 14:44
 9/11 anonim ***** válasza:

A világ fejlődik :

Régen, ha egy lány azt vallotta, hogy fiú elküldték orvoshoz.

Ma ha egy lány azt valloja, hogy fiú kirúgják azt aki meg meri kérdőjelezni.

2017. nov. 16. 18:05
 10/11 anonim ***** válasza:
A liberalizmus már rég önmaga paródiájává vált.
2017. nov. 16. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!