Mit gondoltok erről a képről?
2016. márc. 15. 18:28
2/20 anonim válasza:
Ezek nem tanárok, ezek bolsik.
3/20 anonim válasza:
Már megint provokálsz???
Meddig akarod lejáratni a baloldalt?
És elárulnád nekem, hogy a jobb szélső kép mikori felvétel???
4/20 anonim válasza:
Most akkor bolsevik a baloldal,vagy liberális?Döntsd már el,te igen hülye :-)
5/20 anonim válasza:
Ja, nemrég volt egy szinte ugyanilyen kérdés, hasonló képpel!
De hát gyenge próbálkozás!
Hiába! :D
A provokációt senki nem tűri!
7/20 anonim válasza:
Mikor készült ez a kép? Mert a februári tanártünetésen pont a mögött a fekete-fehér "festmény-plakát" mögött álltam és semmi ilyen papos szöveget nem láttam.
8/20 anonim válasza:
a komcsik és a libsik (neokommunisták) mindig is ugyanazt képviselték, csak különböző mázzal: keresztényellenesség, magyarelllenesség, terror, romlott gonosz erkölcs, lopás, csalás, hazudozás, áskálódás, árulkodás, hazaárulás, szemkilövetés, körömtépés, agymosás.
9/20 anonim válasza:
Bevetted te egyáltalán a nyugtatód?
Liberális vagyok, mégesm vagyok keresztényellenes!!!
Az igazán agymosó az a FIDESZ, amihez te foggal-körömmel ragaszkodsz!!!
10/20 anonim válasza:
ma 19:39
láttuk mit művelt a bolsi pártod rákosi, kádár, kun, gyurcsótány, horn, libajnai alatt. nincs mit beszélni.
ezzel szemben Orbán alatt mindig fejlődés volt! a Fidesz és Orbán mindig eltakarította a komcsik szemetét, már amennyire lehetett. mert olyan szeméthegyet hagytak, hogy még most is lapátoljuk és még mindig ott van a fele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!