Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok a 29. -ei "Ne...

Mit gondoltok a 29. -ei "Ne engedd az iskolába a gyereked! " felmozdulásról?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek fog ez valamit változatni?

Szerintem csak kiröhögik az egészet, ahhoz, hogy ennek legyen is értelme, két dolog kéne.

1. Az ország 90%-a résztvenne benne MINIMUM.

2. Egészen addig tartani, amíg a pontok teljesítését nem biztosítják és egy kész követhető tervet be nem mutatnak (magyarul talán a világtörténelem egyik legnagyobb sztrájkát rendeznénk meg).

2016. febr. 17. 14:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
98%

Ez kemény. 1 napig nem lesz iskola?

Szerintem Orbán már a sarokban guggol és fekete, karikás szemekkel rágja a körmeit.

2016. febr. 17. 14:53
 2/16 anonim ***** válasza:
88%

A Fidesznek láthatóan az a célja, hogy minél jobban szétverjék az oktatást és a lehető legtöbb jobbágyuk legyen a jövőben.

Nem hinném, hogy nagyon meg fogja őket hatni a dolog...

2016. febr. 17. 14:55
 3/16 anonim ***** válasza:
83%

Amatőrök.

2006-ban szét tudták verni fél Pestet + a tv székházat, most hol vannak ezek az emberek ?

2016. febr. 17. 14:57
 4/16 anonim ***** válasza:
80%

1. Szerintem sok szülő lesz, aki mégis elviszi a gyerekét! (szimplán pl azért, mert nem tud vele mit csinálni, mert ő dolgozik)

2. Nevelési szempontból szerintem helytelen bevonni a gyerekeket ebbe az egész ügybe!

3. A politikusok ettől nem éreznék, hogy ettől lépéskényszerben lennének. Egyszerűen letojnák!

4. Lemaradás az iskolában, azt az egy tanítási napot be kell pótolni majd valamikor.

5. Hosszú távú bojkottot nem jelent, a 2-es pontodban van valami. Az azért túlzás, hogy a világtörténelem legnagyobb sztrájkja, de magyar viszonylatban igen. Azért pl a franciák sokkal kitartóbbak sztrájk terén.

2016. febr. 17. 14:58
 5/16 anonim ***** válasza:
90%
Ez még szerintem is gyenge próbálkozás, pedig mellettük állok, csak...ennek még nincs kellő ereje.
2016. febr. 17. 15:00
 6/16 anonim ***** válasza:
96%

"2006-ban szét tudták verni fél Pestet + a tv székházat, most hol vannak ezek az emberek ?"

Ők a "békés tüntetők" voltak. A most szombaton csengettyűző tanárok pedig a "balhézók".

Íme a két szavazótábor!

2016. febr. 17. 15:01
 7/16 anonim ***** válasza:
89%

Jó sokra mennek vele, hogy ők nem balhéznak, mint a 2006-osok.

2016. febr. 17. 15:07
 8/16 anonim ***** válasza:
85%
Az én szüleim egyetértenek ezzel, és nem is megyek 29-én (16 éves vagyok), mivel egyszer sem hiányoztam a félévben ezért szerintem minden tüntetéstől függetlenül is hasznos ez a nap pihenő, ha a gyerek belemegy (márpedig ez eléggé valószínű), akkor miért ne?
2016. febr. 17. 15:37
 9/16 anonim ***** válasza:
40%
Persze ezt pont egy diák fogja megmondani. Nekik aztán tökmindegy, lényeg, hogy legálisan lóghatnak. Csak azt ne felejtsék el, meg akkor ne háborogjanak, amikor be kell pótolni ezt a napot...mert be fog kelleni pótolni.
2016. febr. 17. 15:59
 10/16 anonim ***** válasza:
95%
Miért is kéne bepótolni? Nyilván sokan lesznek olyanok is akik iskolában lesznek, így a tanítás nem marad el, hacsak a tanárok nem gondolják úgy, a szülői igazolás meg teljesen legálisan adható egy évben 3 napot. Szerintem ha valaki egész évben suliba jár, akkor 1-2 nap pihenő bőven elnézhető neki.
2016. febr. 17. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!