Mit gondoltok a 29. -ei "Ne engedd az iskolába a gyereked! " felmozdulásról?
Szerintetek fog ez valamit változatni?
Szerintem csak kiröhögik az egészet, ahhoz, hogy ennek legyen is értelme, két dolog kéne.
1. Az ország 90%-a résztvenne benne MINIMUM.
2. Egészen addig tartani, amíg a pontok teljesítését nem biztosítják és egy kész követhető tervet be nem mutatnak (magyarul talán a világtörténelem egyik legnagyobb sztrájkát rendeznénk meg).
"Miért is kéne bepótolni?"
Mondjuk pl azért, mert esetleg olyan sokan fognak hiányozni, hogy nem lesz tanítás egy-egy iskolában. De ha lesz is, a tanár nemigen fog továbbmenni az anyaggal, nehogy a többség lemaradjon az anyagban. De ha a tanár tovább is halad, akkor meg a diákok fognak rinyálni, hogy "de hát nem voltunk itt", "vegyük át mégegyszer"
Értem én az alapszitut, de mindennek megvan a maga böjtje ez biztos.
Egy-két nap pihenő? Majd pihentek a 4 napos hétvégén!
Ez a kormány csak az erőből ért, másból nem. Az elmúlt 6 évben bőven lehetett látni mit is jelent náluk az "egyeztetés".
Most azon vitázni, hogy ez nevelési szempotnból jó-e, az felesleges. Azon is lehetne vitázni, hogy nevelési szempontból jó-e, hogy a hittant és erkölcstant előtérbe helyezzük-e a matekkal és az idegen nyelvvel.
Én teljes lelkesedéssel támogatom ezt.
Ami az iskolákban zajlik az kritikán aluli. 1 krétáért kérvény kell benyújtani a KLIK-nek. Nem fizetnek gázt, villanyt és vízet.
Döbbenet, hogy a Fidesz így sárba tiporja a pedagógusokat, akik az egyik legfőbb szavazói voltak 2006-ban és 2010-ben.
Döbbenet, hogy ennyire emberszámba nem veszik a pedagógusokat és úgy kezelik őket, mint gyp-s hülyegyerekeket.
Döbbenet, hogy a komplett tanárságot balhézoknak nevezik. Érdekes mikor ők voltak ellenzékben, akkor a tüntetés alanyi jog volt a számukra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!