Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok a 29. -ei "Ne...

Mit gondoltok a 29. -ei "Ne engedd az iskolába a gyereked! " felmozdulásról?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek fog ez valamit változatni?

Szerintem csak kiröhögik az egészet, ahhoz, hogy ennek legyen is értelme, két dolog kéne.

1. Az ország 90%-a résztvenne benne MINIMUM.

2. Egészen addig tartani, amíg a pontok teljesítését nem biztosítják és egy kész követhető tervet be nem mutatnak (magyarul talán a világtörténelem egyik legnagyobb sztrájkát rendeznénk meg).

2016. febr. 17. 14:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ebben az országban, ezzel a kormánnyal már annyi probléma van, hogy azokon egy ilyen sztrájk már nem segít.Szerintem országos, minden rosszul érintett rétegre kiterjedő sztrájk kellene.Nem csak a tanároknak kellene hőbörögniük.Ideje lenne, hogy mindenki kinyissa a száját, aki szar ban van.
2016. febr. 17. 16:40
 12/16 anonim ***** válasza:
16%

"Miért is kéne bepótolni?"

Mondjuk pl azért, mert esetleg olyan sokan fognak hiányozni, hogy nem lesz tanítás egy-egy iskolában. De ha lesz is, a tanár nemigen fog továbbmenni az anyaggal, nehogy a többség lemaradjon az anyagban. De ha a tanár tovább is halad, akkor meg a diákok fognak rinyálni, hogy "de hát nem voltunk itt", "vegyük át mégegyszer"

Értem én az alapszitut, de mindennek megvan a maga böjtje ez biztos.

Egy-két nap pihenő? Majd pihentek a 4 napos hétvégén!

2016. febr. 17. 16:53
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kormány csak az erőből ért, másból nem. Az elmúlt 6 évben bőven lehetett látni mit is jelent náluk az "egyeztetés".

Most azon vitázni, hogy ez nevelési szempotnból jó-e, az felesleges. Azon is lehetne vitázni, hogy nevelési szempontból jó-e, hogy a hittant és erkölcstant előtérbe helyezzük-e a matekkal és az idegen nyelvvel.

Én teljes lelkesedéssel támogatom ezt.

Ami az iskolákban zajlik az kritikán aluli. 1 krétáért kérvény kell benyújtani a KLIK-nek. Nem fizetnek gázt, villanyt és vízet.

2016. febr. 17. 17:10
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Döbbenet, hogy a Fidesz így sárba tiporja a pedagógusokat, akik az egyik legfőbb szavazói voltak 2006-ban és 2010-ben.

Döbbenet, hogy ennyire emberszámba nem veszik a pedagógusokat és úgy kezelik őket, mint gyp-s hülyegyerekeket.

Döbbenet, hogy a komplett tanárságot balhézoknak nevezik. Érdekes mikor ők voltak ellenzékben, akkor a tüntetés alanyi jog volt a számukra.

2016. febr. 17. 17:16
 15/16 anonim válasza:
24%
Nagy marhaság az egész. Szerintem ne a szülő döntse már el hogy a gyerek menjen suliba vagy ne... a gyerek nem Orbánnak tanul, nem a szülőnek, nem a tanárnak, hanem saját magának... és akit esetlen ugyanúgy küldenének suliba, azok meg ne lázadjanak 14-16 évesen, hanem járjanak suliba, és tanuljanak. Undorító dolog hogy jó pár szülőnek viszket odalent, és emiatt a saját gyerekét használja fel, hogy ne menjen suliba. Vicc az egész.
2016. febr. 19. 06:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Kérdező; "felmozdulás" és sztrájkát?
2016. febr. 25. 05:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!