Miért félnek az emberek az iszlámtól, amikor a jövő úgy is az ateizmus felé tart?
Pár évtized,és az embereket totál nem fogja érdekelni a vallás.
Ez már a kereszténységnél nagyon kevés idő.
Már csak az idősebb generáció vallásgyakorló,a fiatalabbak nem,nem is érdekli őket az egész.
Az elmaradottabb vallásoknak is ez lesz a sorsa idővel.
Van internet,fejlettség,az emberek idővel másban fogják megtalálni az élet értelmét,nem abban,hogy vallásokkal foglalkozzanak.
Főleg,akik nyugatra jönnek,azok között lesz a legtöbb ateista idővel.
Akkor miért rettegnek ennyien az araboktól?
Azok a gyerekek,akik meg már a nyugaton születnek,őket egyáltalán nem fogja érdekelni a vallás,azt sem tudják majd honnan származnak.
A született feleségek jut eszembe róla,amikor a mexikói kislány már az USA-ban született és 6 évesen lemexikózták,és nem is volt vele tisztában,hogy ő mexikói:D
Az első 1-2 generáció akik még követik a vallást,kultúrát.A többiből idővel kikopik majd.
De én azért a nyugatiakra gondolok,mert sokan azoktól félnek,hogy mi lesz ha bevándorolnak.
Szélsőségesek mindig lesznek,ezzel igazán nem lehet mit kezdeni,mert a vallás a fanatizmust is hordozza magával.
Én nem erről beszélek,hanem attól,hogy sokan azt hiszik,hogy majd nyugaton pár évtized,évszázad múlva úgy fognak élni az emberek,mint ma a közel-keleten.
Szerintem ez nevetséges elgondolás.
Jó,de szerinted a nyugat hagyná azt,hogy amit ők felépítettek,egy primitívebb népcsoport azt lerombolja?
Ők sem ennyire hülyék.
De idővel ezek a területek is fejlődni fognak,a népességnövekedés is meg fog állni egyszer ott,hasonlóan,mint Európában.
Erre viszont,a felzárkóztatásra pénz is kell.
Tehát mikor adományokat adunk,akkor a jövőbe fektetünk.
De sokaknak ez is fáj,hogy segélyezik az elmaradottabb kontinensenseket,országokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!