Megállítható még Nyugat-Európa iszlamizációja?
Nem értem, hogy mit pörög mindenki ezen.
Nincs semmiféle iszlamizáció errefelé.
Hú,2% muszlim van Európában,talán 100 év múlva lesz 4% is.
Kezdjetek el félni...
"Miért is kellene megállítani ?? Ezek a társadalmi, sőt emberiség szintű mozgások függetlenek a ma létező államoktól."
A háborús menekülteket az első szomszédos, háborúban nem álló országnak be kell fogadnia. Ezeket a menekülteket a mi esetünkben Ukránoknak hívják, ugyanis az ő országuk szomszédos a miénkkel és épp háború folyik a területükön.
Minden egyéb esetben az ország mint emberek közössége szabadon eldöntheti milyen feltételekkel akar bevándorlókat befogadni. Ilyen helyzetben a normális reakció nem a "willkommen" hanem a higgadt "passeport bitte".
A dolog nálunk már ott sérült, hogy itt nem az emberek véleménye alapján alakítják a kormányzást, hanem a kormányzat alakítja az emberek véleményét. Így aztán demokrácia hiányában a Monarch kezében a döntés.
Én pont nemrég olvastam, hogy egyre több imám panaszkodik, hogy a fiatalok egyre kevésbé vallásosak.
Én Bécsben élek, és ezt már én is megfigyeltem. Anyukán/nagymamán még ott van a lepedő meg a fejkendő, a lányon meg már fejkendő sincs. Több olyan török lánnyal beszélgettem már, akik elmondták, hogy az anyjuk még visel kendőt, ők már nem.
"Hú,2% muszlim van Európában,talán 100 év múlva lesz 4% is. "
Tíz millió muszlim szerintem egész jelentős szám.
Európa összlakossága meg 500 millió.
Ha 100 év múlva csak 400 millió lesz,akkor is elhanyagolható az a 10 millió muszlim(mondjuk inkább arabnak,mert mint előttem írta valaki,100 év és a vallások már a kukában lesznek,mert senkit nem fog érdekelni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!