Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Megállítható még Nyugat-Európa...

Megállítható még Nyugat-Európa iszlamizációja?

Figyelt kérdés
2017. nov. 12. 21:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
43%
Nem állítható meg, legfeljebb lassítható, illetve azt lehet elősegíteni, hogy az iszlám felfogása szelídüljön, világiasodjon. A jövőben így olyan lehet majd Nyugat-Európa, mint Törökország (Erdogan előtt, nélkül).
2017. nov. 12. 23:35
 12/24 anonim ***** válasza:
41%

Nem értem, hogy mit pörög mindenki ezen.

Nincs semmiféle iszlamizáció errefelé.

2017. nov. 12. 23:43
 13/24 anonim ***** válasza:
61%

Hú,2% muszlim van Európában,talán 100 év múlva lesz 4% is.

Kezdjetek el félni...

2017. nov. 13. 00:55
 14/24 anonim ***** válasza:
52%
A robotok sokkal nagyobb veszélyt jelentenek az emberekre, mint a ziszlámcicácijó.
2017. nov. 13. 06:26
 15/24 anonim ***** válasza:
26%
Nem állítható meg. Nyomor és pusztulás várható arrafelé.
2017. nov. 13. 06:35
 16/24 anonim ***** válasza:
68%

"Miért is kellene megállítani ?? Ezek a társadalmi, sőt emberiség szintű mozgások függetlenek a ma létező államoktól."

A háborús menekülteket az első szomszédos, háborúban nem álló országnak be kell fogadnia. Ezeket a menekülteket a mi esetünkben Ukránoknak hívják, ugyanis az ő országuk szomszédos a miénkkel és épp háború folyik a területükön.

Minden egyéb esetben az ország mint emberek közössége szabadon eldöntheti milyen feltételekkel akar bevándorlókat befogadni. Ilyen helyzetben a normális reakció nem a "willkommen" hanem a higgadt "passeport bitte".

A dolog nálunk már ott sérült, hogy itt nem az emberek véleménye alapján alakítják a kormányzást, hanem a kormányzat alakítja az emberek véleményét. Így aztán demokrácia hiányában a Monarch kezében a döntés.

2017. nov. 13. 09:32
 17/24 anonim ***** válasza:
82%
A vallások a következő 100 év folyamán a kukában végzik. Mind. Iszlám is, kereszténység is. Felesleges ettől a kamu iszlamizációtól annyira rettegni.
2017. nov. 13. 11:22
 18/24 anonim ***** válasza:

Én pont nemrég olvastam, hogy egyre több imám panaszkodik, hogy a fiatalok egyre kevésbé vallásosak.

Én Bécsben élek, és ezt már én is megfigyeltem. Anyukán/nagymamán még ott van a lepedő meg a fejkendő, a lányon meg már fejkendő sincs. Több olyan török lánnyal beszélgettem már, akik elmondták, hogy az anyjuk még visel kendőt, ők már nem.

2017. nov. 13. 12:51
 19/24 anonim ***** válasza:

"Hú,2% muszlim van Európában,talán 100 év múlva lesz 4% is. "

Tíz millió muszlim szerintem egész jelentős szám.

2017. nov. 15. 08:57
 20/24 anonim ***** válasza:

Európa összlakossága meg 500 millió.

Ha 100 év múlva csak 400 millió lesz,akkor is elhanyagolható az a 10 millió muszlim(mondjuk inkább arabnak,mert mint előttem írta valaki,100 év és a vallások már a kukában lesznek,mert senkit nem fog érdekelni).

2017. nov. 15. 14:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!