Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Sok európai miért olyan...

Sok európai miért olyan elutasító az iszlámmal szemben?

Figyelt kérdés

2017. nov. 12. 10:38
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
84%
sok arab miért elutasító az európai személet ellen?
2017. nov. 12. 10:45
 2/31 anonim ***** válasza:
91%

Mert aki idejön, az az itteni kultúrát vegye fel.

Aki nem akarja felvenni, miért jön ide?

2017. nov. 12. 10:54
 3/31 anonim ***** válasza:
75%

Ezt kérdezd meg azoktól a nőktől, akik pl Köln, és más városokban újévet szerettek volna ünnepelni a köztéri rendezvényen, vagy azoktól, akik a már nehezen összeszámolható mennyiségű lövöldözős, robbantós, késeléses, gázolásos merényletek során ott térdeltek a hozzátartozójuk letakart holtteste mellett.

KÉRDEZD MEG TŐLÜK!!!

2017. nov. 12. 11:15
 4/31 anonim ***** válasza:
26%
Miért kellene felvennie az itteni kultúrát. Ugyanúgy élhet békésen a saját kultúrájával itt is.
2017. nov. 12. 11:16
 5/31 anonim ***** válasza:
78%
fizetem a jegyedet,huzzal Marokkoba..ordits mint a sakal,"mostantol sertest esztek!"..kivancsi vagyok milyen ervenyesulesi eselyeid lennenek.
2017. nov. 12. 11:16
 6/31 anonim ***** válasza:
18%

4

Nem az iszlám bűne, h egyesek az iszlám vallást használják ideológiai takaróként a gyilkolási vágyuk kielégítésére.

Ez olyan, mintha a kereszténységet okolnánk az egyház bűneiért (boszorkányégetések, eretnekek kiirtása, stb.)

2017. nov. 12. 11:21
 7/31 anonim ***** válasza:
41%
@2 mier jon ide!? ezt nem kell kerdezni szerintem..ra vetsz egy pillantast Svedorszagba milyen jo kis moneyt kapnak.."menekult ellatas" cimszo alatt.
2017. nov. 12. 11:23
 8/31 anonim ***** válasza:
85%
Mert olyan egoista f...szok vagyunk, hogy nem szeretjük, ha tömegesen megerőszakolnak, az utcán megpofoznak és kinyírnak, megaláznak, lefejeznek és hasonlók. Nem is értem, miért nem szeretjük eme csodás dolgokat, hát pedig annyira fantasztikusak.
2017. nov. 12. 11:29
 9/31 anonim ***** válasza:
18%
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
2017. nov. 12. 11:29
 10/31 anonim ***** válasza:
24%

11:29

Érdekes, többször nyaraltunk már a családdal Egyiptomban, de soha senkit nem akartak "megerőszakolni, megpofozni, kinyírni, megalázni, lefejezni és hasonlók".

Lehet, nem csak a kormánymédiából kellene tájékozódnod a világról.

2017. nov. 12. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!