Mit kellene tenni Észak-Koreával?
Na, most abból a híres szovjet harckocsiból is csak 10 darab készült a háború végéig és nem is voltak bevetve... ergo olyan, mint ha meg sem építették volna...
Azt egyébként jobb ha tudjátok, hogy az ME 262-tervei alapján kezdék meg a szovjetek is, és az amerikaiak is tervezni a saját sugárhajtású gépeiket, mert mikor meglátták a német tereket, akkor a saját vázlataikat kidobták a kukába... Ugye, a deltaszárny... A németek már csak az aerodinamikaz keresztmetszet jelentőségére nem jöttek rá, meg arra hogy a hajtóműkonstrukció jo, de az anyagok nem bírták a terhelést... De csak ennyi választotta el őket a mach1-től... A német gépek pedig nem azért voltak megbíthatatlanok, amiért rossz volt a terv, vagy mert elavult technikát képviseltek, hanem azért mert a gyárakat folyamatosan bombázták... és nem volt idő, se lehetőség az új technika tesztelésére... A torziós rúgómegoldásukat pedig akkoriban nem tudta se az USA, se a SZU reprodukálni...
tegnap 20:07
Az, hogy sohasem árt korrepetálni a Hitler-imádókat.
"Az, hogy sohasem árt korrepetálni a Hitler-imádókat."
Remélem ezt nem nekem szántad... Esélyegyenlőségi rasszista vagyok... Elismerni egy birodalom technikai fejlettségét egy dolog, elismerni a birodalom vezetőjét, meg egy másik... Egyébként megvetem Hitlert, és mindenkit aki valamilyen szinten példaképet lát benne...
Egyébként a Hetzert, és a Jagdpanthert a francia hadsereg átvette, és a hatvanas évek közepéig szolgálatban is tartotta a saját nehézharckocsiuk kifejlesztéséig... Svájcban pedig a hetvenes évekig voltag szolgálatban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!