Ha a terrortámadásoknál bombát, vagy valami mást helyeztek el a WTC két épületében, honnan tudták hogy hová kell tenni őket?
Figyelt kérdés
Mert az épületek pont ott omlottak össze, ahol a repülők becsapódtak, de honnan tudták hogy oda kell tenni, hisz bárhova csapódhattak volna?
Én nem vetek el semmilyen teóriát, kivéve a nagyon őrülteket...
2011. szept. 11. 18:56
1/8 anonim válasza:
Nem mutat túl sok logikát a kérdés, a tölteteket fel tudja robbantani a tűz és a lezuhanó törmelék is, nem muszáj pont belecsapódjon a repülőgép.
2/8 anonim válasza:
Ahogy az első is leírta, nem kell pont oda tenni a bombát, ahová a repülőgép becsapódik, hogy felrobbanjon.
Szerinted miért kell fokozott óvatossággal szállítani a robbanóanyagokat? Van, amelyik akár a kátyús úton is felrobbanhat a rázkódás miatt. :)
3/8 A kérdező kommentje:
Most nem arról van szó, hogy mitől meg hogy robbant fel, mert felrobbanthatták a világ másik oldaláról is, hanem arról beszélek, hogy pont ott roggyant meg az épület, ahol a gépek becsapódtak. De ha mondjuk harminc méterrel fentebb, vagy lejjebb teszik, egyből egyértelmű, hogy itt valami nem kerek. Ha nem ott kezd összeomlani
2011. szept. 11. 19:14
4/8 anonim válasza:
aki egy kicsit is ért hozzá tudja hogy az acél ruggalmas a beton merev a puszta rendelenes melegedés amire nem tervezték az épületet mint a kerozin égése olyan szinten meggyengíti a szerkezetet hogy az acél elemek szó szerint kipattannak
5/8 anonim válasza:
Aki egy kicsit is ért hozzá, tudja, hogy bármennyire is merev a beton, és rugalmas az acél, egy ilyen magas épület akkor sem omlik úgy össze 9 másodperc alatt, mint egy kártyavár, és nem is válik porrá. Ennél sokkal nagyobb tüzet megélt épületek maradtak meg a tűz után.
6/8 A kérdező kommentje:
Persze a kérdésemre nem kaptam választ, de a tipikus összeesküvés elméletesek nem is az agyukról híresek
2011. szept. 14. 20:43
7/8 anonim válasza:
A kérdésedre válaszolva bár szerintem semmi összeesküvés nincs 9/11-ben de ha elhelyeztek bombákat az épületben el lehet úgy helyezni azokat a tartószerkezet pontos ismeretében hogy csak a fő részeket ütik ki és így az oldalsó tartórészek még tartanák egy kis ideig az épükletet szóval ott kezd el bezuhanni az épület ahol ezeket is megbontotta a repülő
8/8 anonim válasza:
Én nem vagyok az a kimondott "összeesküvés-elméletes" figura, de én sem hiszem azt el, hogy 9-10mp alatt, a szabadesés sebességével magába roskad 2 ilyen épület, ami a becsapódás után még elég sokáig állt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!