A nyugati országok télleg ilyen gazdagok vagy csak a liberális média hiteti el velünk?
Figyelt kérdés
mindenki aszt hiszi kolbászból van ottkint a kerítés de szerintem csak elhitetik velük. semivel nem élnek ott se jobban.szerintetek?2017. jún. 27. 18:48
1/8 anonim válasza:
Hany éves vagy? 16?
Nincs sehol se a kerítés kolbászból. Ott is kell dolgoznod, hogy legyen pénzed. Csak nem mindegy, hogy a munkádért mennyit kapsz. Ott is vannak gazdagok, szegények, középosztálybeliek, mint mindenhol.
2/8 anonim válasza:
Bajor rokonaim havonta utalnak át nekem 300euró zsebpénzt, Porschéval járnak. És évente egyszer idejönnek a legluxusabb dolgokra is azt mondják milyen olcsó. Szerintem nincs túl nagy szegénység, de az se mondható hogy nincs mert mindenhol van.
3/8 anonim válasza:
Uo.: Hogy jön ide a migráns, fidesz, baloldal? Provokálsz megint? A pártiroda ezt adta ki munkának?
4/8 anonim válasza:
Nekem rokonaim tényleg nem élnek jobban Németországban, de saját hibából, a fizetésük háromszor akkora, legalább havonta 1000 euró marad szabad felhasználásra.
5/8 anonim válasza:
A világ országai java részében akadnak gazdagok és szegények egyaránt.Németországban is birsz látni egy szerencsétlen munkanélkülit,illetve Magyarországon is birsz látni egy zsirgazdag pasast.
6/8 anonim válasza:
Igen,jól élnek,de ott teljesítményt el is várják.
Nálunk meg az van,hogy van 10 dolgozó,2 dolgozik,a többi úgy ahogy.
Nyugaton meg,aki nem tud megfelelni az repül.
Emellett fejlett szociális hálójuk van,nem csak a 8 gyerekes megélhetési gyerekvállalók érzik az állam gondoskodó kezét..
7/8 anonim válasza:
Tényleg olyan gazdagok. Hagyományosan erős az ipar, hatalmas az export, és az emberek a hazai termékeket veszik.
8/8 anonim válasza:
"és az emberek a hazai termékeket veszik."
Azért ezt megkérdőjelezném:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!