Mit gondoltok arról, hogy a francia liberális média elsummantott egy ilyen kirívó esetet?
Ez egy elég komoly gyilkosság.
Vajon hány embert kellett lefizetni,hogy csendben maradjanak?
A cikk szerint a rendőrség is sokat hibázott.
Nos igen, túlságosan elvannak engedve a migránspárti NGO-k.De, az is lehet,hogy a rendőrök a többi migráns bosszújától féltek.
Ide jutott a liberális demokrácia.
A 19-20. századi európai politika legnagyobb baklövése a színes kisebbségek betelepítése és emancipációja.
Mellesleg, az elég érdekes,hogy pont választások előtt történt és egész eddig sumákolt a média.
Bár érthető, nem állt érdekükben egy ilyen hír, mert a számukra rossz jelöltet erősítette volna.
Macron meg elkötelezett a betelepítések mellett.
Azt nem értem, hogy hol volt a doktornő családja?Miért hagyták,hogy a média eltitkolja?Pénzt kaptak?
Ha az én családtagommal történt volna, biztos országos hírverést csináltam volna, kerül amibe kerül.
" A média nem nagyon foglalkozik bűncselekményekkel. Hiába teszitek fel minden bűncselekménynél, hogy miért nem foglalkozott vele a média. Azért, amiért a másik több százzal sem. A rendőrség hibázott, ki kell rúgni azt aki felelős érte. Mi lenne, ha értelemszerűen reagálnátok gondokra? Jobberföldén minden tudatos összeesküvés, a valóságban viszont nem"
Hát igen, liberálisokföldjén meg rózsaszín eső esik,mindennap szivárvány van az összes migráns szülészmérnök.
Ha már a médiánál tartunk, bizony beszámol a bűncselekményről, de azt nagyobb hírértéknek érzi,hogyha mondjuk egy polgármester migrációellenes beszédet tart,aztán feljelentik csoport elleni izgatásért, minthogy egy egy migráns megkínoz és megöl egy orvost.
Eléggé erős a kettős mérce.
Nem csak a rendőrséggel van a baj.
A rendőr olyan ember, mint te vagy én, ha azok a szőnyegen hajbókoló retkek megfenyegetik a családját, ő sem fog intézkedni.
Vagy a drága NGO-k rágják a fülét,hogy ne csesztesse szegény migriket.
Előbb az NGO-kat kellene korlátozni, aztán a kisebbségektől visszavenni a jogokat és utána lehetne a rendőrség hatékonyságát növelni, akkor lenne értelme.
Mért kéne kirúgni? Feketén-fehéren le van írva, hogy többször kért segítséget. Ha olvasni nem tudsz akkor írni is felejts el!
Az ilyeneket meg nem kell kirúgni! Mért kéne? Le kell fejezni mindet és a testüket kiakasztani a migrantokat közé.
"Mit gondoltok arról, hogy a francia liberális média elsummantott egy ilyen kirívó esetet?"
És neked mi a véleményed arról, hogy a magyar illiberális média elsummantja az összes lopást, amit a kormány művel?
Mindenhol vannak ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!