Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondoltok arról, hogy a...

Mit gondoltok arról, hogy a francia liberális média elsummantott egy ilyen kirívó esetet?

Figyelt kérdés

[link]

Ez egy elég komoly gyilkosság.

Vajon hány embert kellett lefizetni,hogy csendben maradjanak?

A cikk szerint a rendőrség is sokat hibázott.

Nos igen, túlságosan elvannak engedve a migránspárti NGO-k.De, az is lehet,hogy a rendőrök a többi migráns bosszújától féltek.

Ide jutott a liberális demokrácia.

A 19-20. századi európai politika legnagyobb baklövése a színes kisebbségek betelepítése és emancipációja.

Mellesleg, az elég érdekes,hogy pont választások előtt történt és egész eddig sumákolt a média.

Bár érthető, nem állt érdekükben egy ilyen hír, mert a számukra rossz jelöltet erősítette volna.

Macron meg elkötelezett a betelepítések mellett.

Azt nem értem, hogy hol volt a doktornő családja?Miért hagyták,hogy a média eltitkolja?Pénzt kaptak?

Ha az én családtagommal történt volna, biztos országos hírverést csináltam volna, kerül amibe kerül.

2017. jún. 3. 18:53
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
Már megszoktam, ahogy azt is, hogy laza 1500 antiszemita támadás történt.
2017. jún. 3. 18:58
 2/9 anonim ***** válasza:
42%
Csak Origo cikk van? Linkelj már valamit inkább Riposttól vagy 888.hu-tól kérlek, azokban jobban bízok.
2017. jún. 3. 19:03
 3/9 anonim ***** válasza:
29%
Ez egy koszos migrant volt. Mindet karóba kéne húzni a határon, a többinek rögtön elmenne a kedve a migrálástól. Élve kéne ezeket belezni.
2017. jún. 3. 19:19
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
A média nem nagyon foglalkozik bűncselekményekkel. Hiába teszitek fel minden bűncselekménynél, hogy miért nem foglalkozott vele a média. Azért, amiért a másik több százzal sem. A rendőrség hibázott, ki kell rúgni azt aki felelős érte. Mi lenne, ha értelemszerűen reagálnátok gondokra? Jobberföldén minden tudatos összeesküvés, a valóságban viszont nem.
2017. jún. 3. 19:28
 5/9 A kérdező kommentje:

" A média nem nagyon foglalkozik bűncselekményekkel. Hiába teszitek fel minden bűncselekménynél, hogy miért nem foglalkozott vele a média. Azért, amiért a másik több százzal sem. A rendőrség hibázott, ki kell rúgni azt aki felelős érte. Mi lenne, ha értelemszerűen reagálnátok gondokra? Jobberföldén minden tudatos összeesküvés, a valóságban viszont nem"

Hát igen, liberálisokföldjén meg rózsaszín eső esik,mindennap szivárvány van az összes migráns szülészmérnök.

Ha már a médiánál tartunk, bizony beszámol a bűncselekményről, de azt nagyobb hírértéknek érzi,hogyha mondjuk egy polgármester migrációellenes beszédet tart,aztán feljelentik csoport elleni izgatásért, minthogy egy egy migráns megkínoz és megöl egy orvost.

Eléggé erős a kettős mérce.

Nem csak a rendőrséggel van a baj.

A rendőr olyan ember, mint te vagy én, ha azok a szőnyegen hajbókoló retkek megfenyegetik a családját, ő sem fog intézkedni.

Vagy a drága NGO-k rágják a fülét,hogy ne csesztesse szegény migriket.

Előbb az NGO-kat kellene korlátozni, aztán a kisebbségektől visszavenni a jogokat és utána lehetne a rendőrség hatékonyságát növelni, akkor lenne értelme.

2017. jún. 3. 19:42
 6/9 anonim ***** válasza:
54%
Te ilyen ostoba vagy vagy csak fizetett agitátor?
2017. jún. 3. 19:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Mért kéne kirúgni? Feketén-fehéren le van írva, hogy többször kért segítséget. Ha olvasni nem tudsz akkor írni is felejts el!

Az ilyeneket meg nem kell kirúgni! Mért kéne? Le kell fejezni mindet és a testüket kiakasztani a migrantokat közé.

2017. jún. 3. 19:47
 8/9 anonim ***** válasza:
55%

"Mit gondoltok arról, hogy a francia liberális média elsummantott egy ilyen kirívó esetet?"

És neked mi a véleményed arról, hogy a magyar illiberális média elsummantja az összes lopást, amit a kormány művel?

Mindenhol vannak ilyenek.

2017. jún. 4. 07:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát, igen, értem én, hogy nem akarnak "hangulatot kelteni" a migránsok ellen, de azért ez sincs így rendben.
2017. jún. 4. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!