A tangás bikini alsó szerintetek kirivó vagy teljesen elfogadott?
Nekem mèg sosem volt olyanom. Csak az a sima,de az szinte el is takarja a fenekem teljesen. Nem mertem volna venni olyat, max olyan franciasat.
De gondolom a fiúknak tetszik. :D
Szerintetek?
17/L
Hát ha arra vágysz, hogy 11 és halál között minden fiú/férfi/bácsi a fenekedet lesse és meglóduljon a fantáziájuk... akkor oké. Nem csak a helyes fiúkat vonzza a dolog, abba azért gondolj bele.
Egyébként egy végtelenül közönséges viselet. Ha jó segged van, az úgy is látszik, ha nem teszed ki az egészet. Egy ilyen bugyi max azt jelzi, hogy milyen a hozzáállásod...
szerintem egyáltalán nm gáz én azt hordok de persze nem olyat ami olyan mintha bugyi lenne hanem ízléseset:
Ízlések és pofonok. De te még kislány vagy, úgyhogy ne nagyon hordjál ilyet.
Az ilyen tangás fürdőrucik csak azoknak áll jól, akiknek bitang jó a popsija. Igaz, sajnos láttam már strandon olyan nőt, akinek csúnya feneke volt, és még is azt hordott.
Szóval, ha az illető tudja hordani és nem szégyenlős akkor oké.
Egyébként meg nem gáz. Csak a társadalom tarja annak, mert túlságosan prűd.
Én sima fürdőruci alsót hordok, mert még nem olyan szép a popsim, hogy azt mutogatni merjem.
De ha olyan lenne, akkor büszkén mutatnám meg, bár kitudja, lehet, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!