A liberális média miért ilyen képmutató?
Arról például senki nem írt,hogy lelőttek véletlenül egy 11 éves gyereket.Csak nem az elkövetők etnikai hovatartozása miatt?
Mondjuk én a véletlent megkérdőjelezem, különösen úgy,hogy liberális média írja ezt.Szerintem nincs szó véletlenről, hanem puszta szadizmusról, ami eléggé jellemző erre a kisebbségi csoportra.
Abból viszont egész kontinensre kiterjedő hírzáport kell csinálni,hogy a lakosság ,hozzá kell tenni teljesen jogosan felháborodott.
Mellesleg, a demonstráció alatt nem sérült meg senki.
Nem értem a logikát,miért nagyobb hírérték egy ilyen tüntetés, ahol senki sem sérül meg, ha lelőnek egy 11 éves gyereket?
Mellesleg az,hogy pogromra készültek, valószínűleg csak a 444 és a hozzá hasonló liberális médiumok túlzása.
Ha pogromra készültek volna, akkor felfegyverkezve mennek, ugyanis a görögöknél könnyen fegyverekhez jutni, mint mondjuk Magyarországon.
Mert ők a legnagyobb rasszisták és nácik.
Ha egy fehér embert ütnek agyon, senkit nem érdekel.
Így meg rögtön sírnak.
Te miről beszélsz? Feketén fehéren ott van a cikkben:
"A tüntetés azért tört ki, mert egy iskolai sporteseményen egy fiatal cigány férfi a levegőbe lövöldözött, és egy eltévedt golyóval meggyilkolt egy 11 éves gyereket."
És akkor csodálkoznak a fideszesek, hogy az értelmi képességeiket vitatják.
"Arról például senki nem írt,hogy lelőttek véletlenül egy 11 éves gyereket."
Neked szövegértési gondjaid vannak?
Ott van benne az általad linkelt cikk szövegében, amiről szerinted senki sem írt, de te mégis tudsz róla.
"Neked szövegértési gondjaid vannak?"
Nem tűnt még fel, hogy a legtöbb úgymond antiliberális embernek elég kicsi a "RAM-ja"? Max két-három sort értenek meg aztán betelik a memória és bajban vannak.
Komolyan ha kihúznád az összes olyan állítást, kérdést, félreértést, ami valljuk meg a butaságukból ered, jóformán nem maradna olyan, hogy liberalizmus kritika.
Nagyon szép példa, hogy átlag antilibsi mit tud a gender elméletről: Azt, hogy a nő az nem is nő a férfi meg nem férfi azt eztete tanítccsák. -ennyi, itt leáll nekik a tudomány. Aztán ilyenekkel vitatkozz te mondjuk olyan komoly politikai dolgokról, mint a fékek és ellensúlyok rendszere, mintha óvodásnak magyaráznál kvantummechanikát.
Slusszpoén: Még engem fógnak letámadni, hogy pöffeszkedő, gyűlölködő, kiközösítő mocskoslibsi vagyok, pedig nem, az én bűnöm sokkal rosszabb, magasabb az IQ-m 80-nál...
# 4/4 Időpont ma 20:41
Nem tudok belekötni az érvelésedbe.
Csak én nem akartam ilyen direkten leírni, mert mocskos libsiként tekintettel vagyok mások érzéseire, és nem akarok senkit direktbe megbántani.
:-)
"A liberális média miért ilyen képmutató?"
Mert a fogyatékosok jobban megértik a képeket, mint az írott szöveget.
A 11 éves gyerek lelövése, jóval a demonstráció előtt történhetett.
És meg sem mukkant a média ezzel kapcsolatban, csak akkor, amikor már a demonstráltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!