Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A liberális média miért ilyen...

A liberális média miért ilyen képmutató?

Figyelt kérdés

[link]

Arról például senki nem írt,hogy lelőttek véletlenül egy 11 éves gyereket.Csak nem az elkövetők etnikai hovatartozása miatt?

Mondjuk én a véletlent megkérdőjelezem, különösen úgy,hogy liberális média írja ezt.Szerintem nincs szó véletlenről, hanem puszta szadizmusról, ami eléggé jellemző erre a kisebbségi csoportra.

Abból viszont egész kontinensre kiterjedő hírzáport kell csinálni,hogy a lakosság ,hozzá kell tenni teljesen jogosan felháborodott.

Mellesleg, a demonstráció alatt nem sérült meg senki.

Nem értem a logikát,miért nagyobb hírérték egy ilyen tüntetés, ahol senki sem sérül meg, ha lelőnek egy 11 éves gyereket?

Mellesleg az,hogy pogromra készültek, valószínűleg csak a 444 és a hozzá hasonló liberális médiumok túlzása.

Ha pogromra készültek volna, akkor felfegyverkezve mennek, ugyanis a görögöknél könnyen fegyverekhez jutni, mint mondjuk Magyarországon.

2017. jún. 15. 20:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
10%
A 444 a Soros magyar fiataloknak szóló szócsöve.
2017. jún. 15. 21:27
 12/12 anonim ***** válasza:
79%
#10 Szomorú. Na és? Naponta több tucat embert lőnek le, mindegyikről legyen cikk? Ezzel szemben a felhergelt náci csőcselék őrjöngése már nagyobb érdeklődésre számíthat.
2017. jún. 15. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!