Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért hiszik, hogy az Eiffel...

Miért hiszik, hogy az Eiffel torony világításának kapcsolgatása segít az áldozatokon?

Figyelt kérdés

Miért ez a legfontosabb teendő terrorveszély esetén?

És miért van az, hogy sorra fogják el az embereket, akik terrorista gyanúsak (pl. nemrég egy 17 éves németországban nyíltan megírta az anyjának), ezeket elengedik mindig, a sajátjaikat meg meghurcolják már Wermachtrelikviák tartásáért is.

2017. jún. 5. 13:54
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

"Észérveket soroltam,"

Inkább párhuzamvonásnak mondanám.

2017. jún. 5. 15:55
 22/33 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező!

A szimbólumoknak mi értelme? Miért tesz ki egy iskola fekete lobogót, ha meghal a diákja? Miért mondjuk az elhunytak rokonainak, hogy részvétem? Miért kérünk bocsánatot attól, akinek rálépünk a lábára? Miért köszönjük meg a konyhásnéninek az ételt? (Hiszen csak munkáját végzi) Miért hordunk kokárdát március 15-én? Miért tartanak megemlékezéseket október 23-án, október 6-án? MIért rakunk mécseseket és virágokat egy hulla fölé húzott kődarabra? (sírra)

Az itt felsoroltaknak van bármi haszna? Nincs. Mégis a legtöbb ember csinálja.

A kérdésed pedig eleve hülyeség, hiszen nem "ez a legfontosabb teendő terrorveszély esetén". Tudtommal nem terrorveszély esetén csinálják, hanem akkor, amikor ártatlan embereket ölnek meg terroristák. Vagy foci EB van:D És ennek semmi köze ahhoz, hogy a hatóságok mit csinálnak a terroristagyanús személyekkel. Nem a rendőrség kezeli az Eiffel-torony lámpáit.

2017. jún. 5. 16:13
 23/33 anonim ***** válasza:

# 21/22 Időpont ma 15:55

Olvasd már el a mondat többi részét is.

2017. jún. 5. 16:24
 24/33 anonim ***** válasza:

Mit csináljanak? Azt kimondani, hogy az európai bevándorláspolitikai és a multikulturalizmus totális kudarc, nem "come il faut".

Akkor mi marad? Villany kapcsolgatás, elhatárolódás, sajnálkozás, mécsesgyújtás, "Warum?", "Why?" transzparensek, egy kis sírdogálás, politikusok gyáva tettnek minősítik a történteket, kijelentjük: nem engedjük megfélemlíteni magunkat!.

És minden marad a régiben.

2017. jún. 5. 17:14
 25/33 anonim ***** válasza:
Én éppenséggel nem bánom, hogy az Eiffel-torony alkalmazottainak nincs beleszólása a bevándorláspolitikába. Furcsa is lenne..
2017. jún. 5. 18:12
 26/33 A kérdező kommentje:

"Márpedig ti, Fidesz szimpatizánsok nevzitek "ibsiknek" azokat, akik nem értenek veletek egyet semmiben, akiknek teljesen más a véleményük egy adott dologgal kapcsolatban, mint nektek! "

Látom nem peszélni matyar...

Korábban írtam, hogy semmi közöm a fideszhez, sőt magyarországhpoz sem sok, az anyanyelven kívül.

Ha meg időrendben nézed, én lettem először lefideszesezve, de látom egyik sem zavar ezek közül.

Egyébként liberális vagyok, ezért elismerem az embertársaimnak azon jogát, hogy a fideszre szavazzon, és tiszteletben tartom, hogy az vezesse az országot akire a többség szavazott. Én nem szavaztam.

Ez nem lenne másképp akkor sem ha megint Gyurcsány, vagy épp Bokros lenne.

2017. jún. 5. 18:22
 27/33 A kérdező kommentje:

22#

Engem konkrétan dühítene, ha egy hozzátartozómat elveszteném így, és kapcsolgatnák a világítást utólag ahelyett hogy előre mondjuk tettek volna valamit.

"A kérdésed pedig eleve hülyeség, hiszen nem "ez a legfontosabb teendő terrorveszély esetén". Tudtommal nem terrorveszély esetén csinálják, hanem akkor, amikor ártatlan embereket ölnek meg terroristák."

Igen, ahogy az elején írtam, utólag sajnálkoznak, közben meg ködöt szurkálnak, elkapnak embereket, majd elengedik, mert vagy ártatlan, vagy nem tudják bizonyítani a dolgot.

Igazából erre akartam kilyukadni a kérdéssel, mert azt látom hogy mindenhol csak töketlenkednek.

Nem kell radikális dolgot tenni, csak be kellett volna a mai törvényeket tartani és tartatni, de már az sem ment.

2017. jún. 5. 18:30
 28/33 A kérdező kommentje:

23# Elolvastam, csak cinikusan nem akarok reagálni, vitatkozni meg nem fogok, mert nincs igazi nézeteltérés köztünk, csak én másképp látom a dolgot.

Mint valakinek írtam, engem dühítene, ha valaki elvesztése után kifizetnének egy lámpaoltással, vagy néma csenddel.

2017. jún. 5. 18:34
 29/33 anonim ***** válasza:

"Egyébként liberális vagyok,"

Akkor ennyi erővel te is "migránssimogató libsi" vagy és szidhatod magad xD

2017. jún. 5. 18:34
 30/33 anonim ***** válasza:
Remélem megvan az összes szín az Eiffel torony világításának, mert szükség lesz rá. Vagy lehet hogy a Soros már ezt is előre megvette.
2017. jún. 5. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!