Miért hiszik, hogy az Eiffel torony világításának kapcsolgatása segít az áldozatokon?
Miért ez a legfontosabb teendő terrorveszély esetén?
És miért van az, hogy sorra fogják el az embereket, akik terrorista gyanúsak (pl. nemrég egy 17 éves németországban nyíltan megírta az anyjának), ezeket elengedik mindig, a sajátjaikat meg meghurcolják már Wermachtrelikviák tartásáért is.
Azt nem értem, miért "libsi" az, aki szolidaritást vállal az áldozatok fele?
Nektek már mindenki "liberális"?
"Azt nem értem, miért "libsi" az, aki szolidaritást vállal az áldozatok fele?
Nektek már mindenki "liberális"?"
Mű szolidaritást, tegyük hozzá.
Egy liberális járulékos veszteségnek tekinti az áldozatokat.Vagy a kedvencem, egyedi esetnek a merényletet.De, elég sok egyedi eset van mostanában.
A megoldás a problémára nem a liberalizmus,hanem az ellentéte.
Mecsetépítési tilalmak, a hadsereg egy részét kitoloncolási egységgé avanzsálni.Az állampolgársággal rendelkezőknek pedig fizetni,hogy mondjanak le róla, majd új állampolgársági rendszert kidolgozni, ami kizárja a nem európaiakat.
# 10/10 Időpont ma 14:37
Észérveket soroltam, miszerint kiforgatod a mondataim saját szádíze szerint, ahogy a fideszesek szokták bármely vitában. Nem véletlenül maradnak alul az összesben.
Nem én tehetek róla, hogy a hasonlatot kapásból úgy forgattad ki, hogy semmi értelme ne legyen. De akkor úgy néz ki egyszerűbben kell fogalmaznom:
Ahogy a részvétnyilvánítás nem segít az életben maradt családtagon, a jó napot kívánástól nem lesz a másiknak jó napja, úgy a torony fényeinek lekapcsolása sem azért történik, hogy attól majd jobb lesz az áldozatok hozzátartozóinak.
Persze, ezt te is tudod jól, hiszen voltál itt libsi meg hazaáruló is.
"Egy liberális járulékos veszteségnek tekinti az áldozatokat."
Bizonyítsd. Az egyetlen aki járulékos veszteségnek tekinti az pont a szélsőjobbosok, meg vityánk. Leszarják ők az áldozatokat, csak legyen miből politikai tőkét kováncsolni.
"Leszarják ők az áldozatokat, csak legyen miből politikai tőkét kováncsolni."
Detto ugyanez történt a Veronai buszbaleset után!
Orbán mér a nemzethy moslékban is olyan kérdést tett fel, hogyan kelljen az éjszakai iskola buszozást szigorítani!
Nyilván ebből is politikai tőkét kovácsoltak, pedig senki nem hitt nekem, hogy a buszbalesetből is politikát csinál a kormány...
És lám, mi történt?
"Azt nem értem, miért "libsi" az, aki szolidaritást vállal az áldozatok fele?
Nektek már mindenki "liberális"?"
Én csak reagáltam az alaptalan fideszesezésre. Nektek már mindenki "fideszes"?
"Én csak reagáltam az alaptalan fideszesezésre. Nektek már mindenki "fideszes"?"
Márpedig ti, Fidesz szimpatizánsok nevzitek "ibsiknek" azokat, akik nem értenek veletek egyet semmiben, akiknek teljesen más a véleményük egy adott dologgal kapcsolatban, mint nektek!
Nektek már a CEU is "sorosista libsi" meg minden civilszervezet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!