Az Eiffel-torony Nicola Tesla kísérletéhez épülhetett?
Tudjuk,hogy a párizsi világkiállítára (1889) készült,majd le akarták bontani.Tesla évekkel előtte Párizsban élt,majd 1889-ben New York-ban,de a kiállításra ellátogatott.Sokan támogatták munkáját ebben az időben.Több tornyot is épített a kísérleteihez,de nagyobb kellett volna.
Lehetséges,hogy az Eiffel-torony egy Tesla-torony kisérletnek épült?
Aki nem olvasott a témában az kérem ne válaszoljon,mert ezek csak szegényes nézőpontok és érv nélküli válaszok.
Értelmetlenül vitatkozni pedig végképp nincs kedvem.
Köszönöm.
23/F
Aki nem tudná miket adott az emberiségnek,annak itt egy kis ízelítő:
-egy- és többfázisú váltakozóáramú villamos hálózat
-többfázisú váltakozóáramú motor és generátor
-robbanómotorok gyújtási rendszere
-távirányítás
-koncentrált napenergia erőmű feltalálása
(pedig ma már nem hülyeség napból nyerni az energiát!)
-reaktív motorok működési elve
-nagyfrekvenciás váltakozóáramú generátor
Ő volt az első a földön aki elektromos autót épített.
Volt egy elmélete,hogy a föld különböző pontjain tornyokat kell létesíteni amik nem csak információt(internet,tv,telefon,rádió hullámok),hanem energiát is képesek továbbítani nagy távolságba vezeték nélkül úgy mint ahogy a nap fénye is energiát továbbít és napkollektorokkal be is lehet fogni vezeték nélkül.
A levegőben ugyanis hatalmas energiájú töltések vannak.Egy ilyen töltés kisülés jelenség a villámcsapás.
Nem megkajáltam,ezt én kérdezem,nem olvastam sehol ilyet csak nagyon egybevág...
..abszolút hülyeség egy hatalmas adótornyot építeni Párizs közepére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!