Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek jó hogy Trump...

Szerintetek jó hogy Trump kilép klímaváltozás elleni globális összefogást szentesítő párizsi megállapodásból?

Figyelt kérdés
Szerintem tök jó, jobb már nem is lehetne! Én mindig is utáltam az USA-t ezért szerintem tök jó hogy őket ebből kihagyjuk és nem kell össze fogni velük együtt a hülye amerikaikkal!!Ilyen ronda emberekkel én se fognék össze!!!

2017. jún. 4. 10:40
1 2
 11/17 EagleHUN ***** válasza:

Mégsem lépnek ki:

[link]

Talán a hurrikánok miatt átgondolják még 1x. :O

2017. szept. 19. 22:23
 12/17 anonim ***** válasza:
#11 yay akkor mégis ért valamit, hogy Föld Anya rálépett a tökükre! :)
2017. szept. 19. 22:34
 13/17 Márics Attila ***** válasza:

A hurrikán szezonban keletkezett hurrikánok nyilván a klímaváltozás miatt vannak, a másik meg nem tudom ki olvasta a "paris agreementet" de nem zárják ki magukból azokat sem akik nem csatlakoznak a hozzájuk, szóval részt vehetnek az üléseken csak nem szavazhatnak.

Arról végképp ne beszéljünk mert megterheli a kis agyatokat, hogy közel sem olyan nagy volumenü az az egyezmény mint ti godnoljáték mennyit is tűznek ki célul? Fél fokkal lejebb vinni a hőmérséklet emelkedést, ráadásul nem most, hanem majd a következő generáció számára.

Ezek a mind meghalunk meg világvége narratívák annyira nevetségesek. A tudomány álláspontja közel sem ilyen okádék mint a tietek szerencsére.

2017. okt. 2. 21:46
 14/17 anonim ***** válasza:

#13 [link]

Nem tudom, nekem ez elég súlyosnak tűnik, bár ha megkérhetnélek, linkelj egy "tudományos álláspontot", hátha tudsz mutatni valami meggyőzőbbet a NASA véleményénél...

2017. okt. 2. 22:03
 15/17 Márics Attila ***** válasza:
Te a kommentemet nem olvasod el vagy amúgy ignorálod? Érdekes hogy a cikkek a természeti katasztrófák átlagos növekedéséről beszélnek, mi meg az ideji hurrikánszezon hurrikánjairól ami nem volt több tavalyinál.
2017. okt. 3. 01:06
 16/17 Márics Attila ***** válasza:
A másik meg , hogy a kommented hogyan mond ellent az enyémnek a véleményed szerint, mert sehogy.
2017. okt. 3. 01:17
 17/17 anonim ***** válasza:

Oké, főleg arra reagáltam, hogy szerinted röhej, hogy az emberek félnek a glob. felmelegedéstől, de ha végzel egy minimális utánaolvasást, akkor láthatod, hogy minden létező helyről cikkezik, hogy az idei hurrikán szezon jóval durvább volt az átlagnál. Mivel nyilván nem csak a hurrikánok mennyisége, hanem az erőssége is számít...

Tessék, még csak nem is kell a guglival fáradoznod:

[link]

[link]

[link]

2017. okt. 3. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!