Szerintetek jó hogy Trump kilép klímaváltozás elleni globális összefogást szentesítő párizsi megállapodásból?
A hurrikán szezonban keletkezett hurrikánok nyilván a klímaváltozás miatt vannak, a másik meg nem tudom ki olvasta a "paris agreementet" de nem zárják ki magukból azokat sem akik nem csatlakoznak a hozzájuk, szóval részt vehetnek az üléseken csak nem szavazhatnak.
Arról végképp ne beszéljünk mert megterheli a kis agyatokat, hogy közel sem olyan nagy volumenü az az egyezmény mint ti godnoljáték mennyit is tűznek ki célul? Fél fokkal lejebb vinni a hőmérséklet emelkedést, ráadásul nem most, hanem majd a következő generáció számára.
Ezek a mind meghalunk meg világvége narratívák annyira nevetségesek. A tudomány álláspontja közel sem ilyen okádék mint a tietek szerencsére.
#13 [link]
Nem tudom, nekem ez elég súlyosnak tűnik, bár ha megkérhetnélek, linkelj egy "tudományos álláspontot", hátha tudsz mutatni valami meggyőzőbbet a NASA véleményénél...
Oké, főleg arra reagáltam, hogy szerinted röhej, hogy az emberek félnek a glob. felmelegedéstől, de ha végzel egy minimális utánaolvasást, akkor láthatod, hogy minden létező helyről cikkezik, hogy az idei hurrikán szezon jóval durvább volt az átlagnál. Mivel nyilván nem csak a hurrikánok mennyisége, hanem az erőssége is számít...
Tessék, még csak nem is kell a guglival fáradoznod:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!