Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Magyarországon melyik párt...

Magyarországon melyik párt támogatja es fogadja el a klimaváltozást?

Figyelt kérdés

2017. máj. 21. 19:26
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Hogyan lehet támogatni?:D

Mellesleg az LMP, ami zöld irányvonalú.

2017. máj. 21. 19:32
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Nem hiszem, hogy bármelyik párt is támogatná a klímaváltozást. Olyanok viszont nyilván vannak, amelyek nem tagadják, hogy létező problémáról van szó.
2017. máj. 21. 19:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem elfogadás kérdése és támogatni sem lehet.
2017. máj. 21. 19:47
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem minden magyar párt támogatja a CO2 kibocsájtás csökkentését. A különbség abban van, hogy a Fidesz ezt Paks2-vel igyekszik megoldani illetve ezt kiegészítő megújulókkal, addig az ellenzék mivel ellenzékben van ezt támadja és jönnek a "teljes zöldségekkel".
2017. máj. 21. 19:48
 5/9 anonim ***** válasza:
Támogatják a klímaváltozást. :D
2017. máj. 21. 20:17
 6/9 anonim ***** válasza:
69%
Jelenleg mindenki támogatja, aki autóba ül, vagy télen fűt!
2017. máj. 21. 22:37
 7/9 anonim ***** válasza:
79%
Rosszul tetted fel a kérdést. Legalább is remélem, hogy igazából arra gondolsz, melyik párt ismeri fel a klímaváltozás veszélyeit, és akar-e tenni ellene.
2017. máj. 21. 22:39
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen rosszul tettem fel a kerdest arra gondoltam amit irtal utolso :) de azért köszi a valaszokat
2017. máj. 22. 14:47
 9/9 Nikolas Kidman válasza:

Az nem igaz hogy mindenki aki fűt az szennyezi a levegőt.

Aki fával fűt, és az a fa megújuló erdőgagdaságból származik, az eggyeltalán nem lehet szennyezésnek tekinteni, mivel egy körforgás részét képezi.

A körforgás azért jött létre, mert az eltüzelt fával arányos mértékben ültetnek új fát, ami felveszi majd az eltüzelt fa által kibocsátott co2-t.

De ha múanyagot dobsz a kazánba, akkor viszont már szennyezed a levegőt.

Amúgy a tejesdobozokon is rajra szokott lenni az FSC jelzés, és nemrég láttam egy fagerendán is.Szerintem ti is nézetek utána.

Amúgy szerintem a fidesz is sokat tesz a környezetszennyezés ellen, csak a vidékkel nem nagyon törődnek.

2017. máj. 23. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!