Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Litvánia befogadott meleg...

Litvánia befogadott meleg menekülteket. Mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés

[link]

Litvánia viszonylag konzervatívabb országok közé sorolható,mégis ilyen lépést tett.

2017. máj. 19. 20:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
0%
Hát ez elég fura egy olyan országtól, ahol alaptörvényben van rögzítve a melegházasság tilalma...:D
2017. máj. 19. 21:24
 12/24 anonim ***** válasza:
0%

"Romániában még rosszabb,igen."

Ott konkrétan beintettek a melegházasságnak.

[link]

2017. máj. 19. 21:25
 13/24 anonim ***** válasza:
23%

Magyarorszagnak emberseget kell mutatnia, valamint azok az orszagok a legsikeresebbek amik bevandorlo orszagok pl USA. Egyertelmuen a korlatlan bevandorlas es a nyitott hatarok politikaja mellett allok. En 9 millioban maximalizalnam az orszagba befogadott idegenek szamat.

Es ne legyunk diszkriminativak hiszen nem csak Irakban es Sziriaban uldoznek embereket hanem Afrika egesz teruleten valamint Azsia igen jelentos reszen.

Nem lehetunk diszkriminativak hogy csak a szireket fogadjuk be, ugyanugy ki kell allnunk a tobbi uldozott mellett a vilagban. Magyarorszag ebbol a sok szaz millios uldozott tomegbol 9 milliot siman be tudna fogadni. Az EU-nak meg osszesen olyan 500 milliot kene a kovetkezo 50 evben!

Mutassuk meg hogy embersegesek vagyunk, meg tudjuk csinalni!

2017. máj. 19. 22:17
 14/24 anonim ***** válasza:
Berger, nem vagy humoros.
2017. máj. 19. 22:20
 15/24 anonim ***** válasza:
29%
14# Nem humornak szantam. Az emberseg miert csak a sziriaiakra vonatkozik? A kb 500 millio uldozott afrikaira, azsiaira miert nem? Mi ez a diszkriminacio es szegregalas? Ez a legsotetebb naci idoket idezi...
2017. máj. 19. 22:27
 16/24 anonim ***** válasza:
58%

Erika. Ha nem névvel írnád, talán még elhinném, hogy ilyen idiótán gondolkodsz. De névvel teszed. És a nevedet mindenki ismeri a kategóriában:D Tudjuk jól, hogy iróniából írsz.

De ismétlem, nem jó:D gúnyolódsz, ironizálsz, felnagyítod, radikalizálod mások véleményét. De olyat, amit írsz, nem gondol senki. Így marad az, hogy gyenge humornak tudjuk be a válaszod.

2017. máj. 19. 22:36
 17/24 A kérdező kommentje:
Erika,a nevedből ítélve te is valamilyen germán bevándorló vagy,így érthető,hogy mennyire együtt érzel a bevándorlókkal:D
2017. máj. 19. 22:57
 18/24 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező, nem ez az igazi neve, valami regényből vette asszem. A lényeg, hogy jobboldali, bevándorlás- és vallásellenes a szemlélete. Nem radikális, de a véleménye szilárd.
2017. máj. 19. 23:04
 19/24 A kérdező kommentje:

Értem én.

Hát,pedig nyugaton nem lesz gond a népességcsökkenéssel,keleten viszont igen...

De hiába a bevándorlás,ha nincsenek munkahelyek,mert a korrupció miatt milliárdokat lopnak el...

2017. máj. 19. 23:19
 20/24 anonim ***** válasza:
91%
72% nem vagyok mar jobber, Soros tobbet fizetett, mar az o ugynoke vagyok! ;)
2017. máj. 20. 01:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!