Miért gyilkolja Asszas vegyi fegyverekkel a saját polgárait?
Nem unjátok még, hogy hét éve mást se mondtok, csak azt, hogy, Aszad nyerésre áll? Szóval,Asszad még most se ellenőrzi az ország nagy részét, és mint mondtam most a legnagyobb célja pont az, hogy meg azelott eltüntesse az ellenzéket mielőtt Rakka elesne.
Amúgy meg Bolek Zoltánra vagy Jakab Györgyre hivatkozva azt állítani, hogy Szaddamszekularis volt nem egy okos dolog, mind a két ember retardált úgy ahogy vannak, Szaddam pedig, pont, hogy eléggé iszlamizálja Irakot, manapság pedig épp nagyban folyik a Szaddam restauráció a közel keleten, és egyeltalan nem a szekuláris körökben, hanem pl itt Törökországban is a kormyány részéről.
Azt pedig mar legutóbb is elmagyaráztam neked, hogy Erdogan nem az USA embere, pár here pl pont Szadammal magyarázta, hogy miért kell ide elnöki rendszer, mondván, az USA retteg az erős közel keleti vezetőktől, az olyanoktól mint Szaddam és ezért a törököknek be kell ezt vezetni. Szoval ez itt a lényeg, hogy minden egyes véreskezű utolsó diktátor Erdogantol, Aszadig azzal legitimizálja a hatalmát, hogy ők Amerika ellen vannak, most pl otthon is nagyban zajlanak a tüntetések, ha a kormany megbukna, tudod mit mondanának? Azt, hogy őket bizony Brüsszel buktatta meg, pedig azért lássuk be a magyar embereknek már a tőke is tele van ezzel a kormánnyal, csak mindig egyszerűbb az ilyen dolgok mögé bújni.
Az meg megint hülyeség, hogy az arab tavaszt Amerika csinálta volna, a tüntetések Tunézibán kezdődtek, aminek Amerika barát diktátora volt, majd átterjedtek Egyiptomra aminek szinten Amerika barát diktátora volt, Egyiptom a legnépesebb arab ország, az egyik legerősebb hadsereggel a térségben, azert az USA sem hülye, hogy kockáztassa a regi jó csicskáját Mubarakot, ezért az egészért.
Szíriában meg egyébként a keresztények nem felejtették el, hogy Hafez mit csinált, többségük nem támogatja a kormányt, inkább amolyan kisebbik sz@rként tekint rájuk, az egy eleg vékony réteg akik a kormány mellet állnak, kb olyan emberek mint itt Törökországban az a par keresztény akik a puccs itálian kiálltak erdogan mellet,és azt mondtak, hogy márpedig a keresztények a kormany mellet vannak.
Amugy meg, Trump beavatkozása azert feltesz pár kérdést, nem tudom ki mennyire ismeri az amcsi fegyvereket, de azert, ha egy légitamaszpontra ki lőnek 59 tomahawk rakétát onnan másnap nem fognak gépek felszíni.
Summa summarum, annó én is hasonlóan gondolkodtam a közel keletről mint te, majd ide kerültem, először Libanonba voltam két évet, utána egyet Egyiptomba, most ötödik eve vagyok Törökországban, persze a térséget is beutaztam mindeközben, és ennyit láttam, hogy az összesen undorító diktatúra az USA-ra mutogatva mossa kezeit, miközben saját emberiet gyilkolja ezerrel. Sőt a leggroteszkebb, hogy még szaudi is ugyan ezt csinálja a nagy szövetséges, pár hete néztem a hireket, amiben arrol volt szó, hogy letsrtóztatak egy nőt amiért kocsit vezetett, valaki felvetette, hogy mégis milyen férj az, aki nem zárja el a kocsi kulcsokat, err egy értelmes ember megmagyarázta, hogy ez nem a férj hibája, hanem az USA-é, mert a nő amerikai filmekben látta azt, hogy nők is vezethetnek kocsit, na igen, meg ezért is ők a felelősek.
Szoval az USA egy olyan mumus, amivel minden demagóg rendszert fent lehet tartani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!