Miért van az hogy ha egy ország gazdag azt többnyire fehérek lakják?
Figyelt kérdés
Mondhatjuk hogy az Egyesült arab emírségeket kívül a többi gazadag országot többnyire fehérek lakják.
Afrika szegény, india szegény, irak, irán szintén, dél amerikában sincs gazdag ország.
2017. márc. 15. 16:09
21/24 anonim válasza:
"Nem tudom mit nem vagy képes ebben felfogni, attól még, hogy valahol valakik nincsenek megfelelően iskolázva, még nem ok arra, hogy ne töltessenek ki velük egy IQ tesztet"
Szerintem nem mondtam, h ne töltessünk ki velük tesztet. Azt mondtam, nincs értelme az eredményeiket összehasonlítani az európaiakéval.
Nem tudom mit nem vagy képes ebben felfogni.
22/24 anonim válasza:
Miért ne lenne értelme összehasonlítani az adott nemzetek, illetve egyéb csoportok IQ-ját? Az, hogy két csoport között 20 pontnyi különbség van egy olyan problémára mutat rá, amit érdemes kezelni, az nem segít rajtuk ha úgy teszünk, mintha nem lenne különbség köztük, mert attól nem lesznek okosabbak, ha azt mondjuk nekik, hogy nem az ő hibájuk, hogy alacsonyabb az intelligenciájuk, ezzel csak azt a tudatot tápláljuk bennük, hogy az önfejlesztés felesleges.
23/24 anonim válasza:
Az EQ mint érzelmi intelligencia többet számít, mint az IQ. Akármennyire is intelligens valaki, ha vonza a rossz társaság, akkor hiába okos, lehet gyárban fog dolgozni élete végéig. Amíg egy gyengébb képességű eljut a főiskolára, és meg is csinálja azt, ha szorgalmas és nem a hülyeségen jár az esze. nem az IQ-t kell nézni tehát, hanem az EQ-t, és azt, hogy az adott személyek milyen magatartású személyek felé húznak. Mert lehetnénk világelső IQ-val megáldva, ez az ország akkor is tönkre menne, mert az itt élő emberek élhetetlen társadalmat hoztak létre.
24/24 anonim válasza:
A magyar egy rendkívül rosszindulatú, rendkívül alacsony érzelmi intelligenciával ellátott nép, akik mindannyian személyenként életképes felsőbbrendű embernek képzeli magát, de együtt egy élhető országot sem tudnak összehozni, mivel az életképtelen rosszindulatú tulajdonságaik miatt tartják életre valónak magukat. Csak tönkre teszik azt a társadalmat ahol élnek, és mivel rendbe hozni nem tudják és nem is akarják, inkább odébb állnak. Ideggyengék is, a semmin képesek idegeskedni felhúzni magukat, szuszogni, morogni, törölgetni a homoluk, közben nem történik semmi. Kifejezetten azt szeretik, ha őrjöngenek körülöttük, de agyf*@*szt kapnak, ha csendben kell állni a buszmegállóban, és 200-ason zakatol a szívük. Egy ideggyenge, életképtelen, normális, életképes társadalmat létrehozni képtelen népcsoport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!